De thema’s van de ochtend zijn ‘De Nieuwe Nederlandse Keuken en duurzaam frituren’. Tijdens de bijeenkomst worden ideeën uitgewisseld en wordt u geïnspireerd over hoe u als bedrijf duurzame keuzes maakt.
Inspiratiebijeenkomst duurzame horeca
Albert Kooy van Stenden University over de kookfilosofie ‘De Nieuwe Nederlandse Keuken’. De kookwijze is duurzaam, diervriendelijk, gezond en eigentijds. Op een hele eigen manier worden maaltijden bereid, Albert vertelt hoe horecagelegenheden deze principes kunnen toepassing in hun keuken.
- Nicole Vervaet van MVO, de ketenorganisatie voor oliën en vetten, over het gebruik van gezond vloeibaar frituurvet of olie, het op een verantwoorde wijze frituren en gebruik van duurzaam geteelde grondstoffen.
- Hans Oosting van Actifood over hoe de groothandel inspeelt op de vraag naar lokale, biologische, diervriendelijke en seizoensgebonden producten.
- Uitwisseling ‘Welke omslag zou jij willen maken als bedrijf?’
Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door een mail te sturen naar l.statema@friesemilieufederatie.nl.