Topchef Han Ji bezorgt @home kits door heel Nederland

Topchef Han Ji bezorgt @home kits door heel Nederland

Met de introductie van verschillende Chef@home kits op HanTing.Delivery van chef-kok Han Ji kunnen mensen binnen no time een culinaire ervaring op tafel zetten. Met landelijke distributie is dit voor iedereen in Nederland weggelegd.

Met verschillende Chef@home kits van topchef Han Ji en zijn team kan met minimale moeite, binnen een kwartier een culinaire beleving op tafel worden gezet; van een compleet viergangendiner tot verrassende Aziatische high tea. Alles wordt door de chefs van a tot z voorbereid. Je hoeft enkel een selectie van de gerechten op te maken en in de oven te schuiven.

Volledig menu in een handomdraai

Dineren als een keizer kan met de uitgebreide kits van restaurant Zheng. Met de Zheng@home maak je in vier gangen een culinaire reis door China. In elke gang spelen de smaken, lokale ingrediënten, keuken en traditionele kooktechnieken van één Chinees gebied de hoofdrol waardoor je keer op keer verrast wordt met nieuwe smaken. Vanaf €30 per persoon zet je onder andere pikante zeebaars en kalfsribeye, of de vegetarische optie met enoki, asperges, shiitake, taro en tofu op tafel.

Shared dining

Daarnaast biedt HanTing Delivery het toegankelijkere concept van UMAMI@home. Een vier gangen shared dining menu met diverse side dishes en snacks. Ossenhaas en lamsschouder voor de vleesliefhebbers, gerookte rode bieten zalm en zeebaars als je van vis houdt, of groenten in de hoofdrol voor de vegetariërs onder ons. Bij beide menu’s is het diner extra compleet te maken met een bijpassend wijn- of theearrangement.

One meal kits

Ook als je het simpeler wilt houden, hoef je HanTing Delivery niet weg te klikken. Introducing: One meal sets. Hierbij krijg je één royaal hoofdgerecht voor twee personen zoals malse Franse lamsschenkel, een hele zeebaars of de vegetarische optie, omringd door verschillende bijgerechten. Geen avondvullend programma, maar desalniettemin een echt culinaire ervaring vanaf €39.

Asian high tea kits

Daarnaast biedt Han Ji nog de uitgebreide Asian high tea. Naast welbekende zoetigheden zoals macarons, bonbons, popcorn en een variatie aan chips, zijn de kits voorzien van snacks met een Aziatische twist zoals egg tarts, anijsbroodjes en hartige bao buns belegd met ossenhaas of gerookte zalm. Hierbij uiteraard een selectie delicate theeën uit de Zheng Tea Room.

HanTing Delivery

Daarnaast biedt het platform verschillende @home kits om op de meest makkelijk mogelijke wijze een volledig oosterse eetbeleving op tafel te zetten. Alle ingrediënten in de kits zijn gesneden, voorgekookt en in de juiste hoeveelheden verpakt. De gerechten hoeven enkel nog opgemaakt en opgewarmd te worden. Ten slotte zijn er op HanTing.Delivery diverse Food Stores te vinden voor bijzondere, delicate Aziatische producten, theesoorten, voeding en ingrediënten die je niet zomaar in de supermarkt vindt.