Inntel Hotels opent na Scheveningen ook hotel in Amsterdam

Inntel Hotels opent na Scheveningen ook hotel in Amsterdam

Inntel Hotels kondigt twee nieuwe hotels aan. De opening van Inntel Hotels Den Haag Marina Beach in maart werd eerder al gemeld door Misset Horeca, in april komt daar Inntel Hotels Amsterdam Landmark bij. Samen goed voor ruim 500 kamers.

Bij Inntel Hotels Amsterdam Landmark zijn gasten welkom vanaf 22 april, de deuren van Inntel Hotels Marina Beach openen op 1 maart.

Levensgroot geel kraanhuisje

Het hoofdstedelijke hotel huisvest aan de VOC-kade en het design weerspiegelt volgens Inntel Hotels ‘het industriële verleden’. ‘Een stoer karakter, onbewerkt beton, massieve metalen kolommen en een levensgroot geel kraanhuisje.’

Dineren kan in bar & brasserie Werkspoor, ontspannen in Spa Steam. Het wellness centre beschikt over een zwembad, Turks stoombad, sauna en massageruimte. Het hotel telt zestien verdiepingen en heeft 306 kamers. De luxueuze suites zijn uitgerust met een ronde whirlpool in de kamer en/of een privésauna, met de skyline van Amsterdam als uitzicht.

Inntel Hotels Amsterdam Landmark badkamerStrand van Scheveningen

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach heeft een prominente plek op de kop van het noordelijke havenhoofd en kent dertien verdiepingen en 226 kamers. Als gast kijk je uit over het strand en de zee of de skyline van Den Haag.

De Spa Flow is uitgerust met een infinity pool, stoombad, sauna en ruimtes voor massages en schoonheidsbehandelingen. Lunchen en dineren kan bij bar & brasserie Willem I.