Tweede cafetaria voor volkszanger Frank van Etten

Tweede cafetaria voor volkszanger Frank van Etten
Volkszanger René Karst knipt het lintje door. De opening van Frietje van Etten is een feit. Foto: Facebook Frank van Etten

Volkszanger Frank van Etten en zijn vriendin Mèlanie Weber hebben hun tweede cafetaria geopend. In hun woonplaats gaan ze in mei van start met 'Frietje van Etten'. Vorig jaar juli openden ze in Harderwijk onder dezelfde naam hun eerste zaak.

Van Etten laat op zijn Facebookpagina weten ‘trots te zijn op - de tweede vestiging van - cafetaria Frietje van Etten nummer 2’.

‘Corona heeft alles anders gemaakt’

Vanwege de strijd tegen het coronavirus en alle daarmee gepaard gaande maatregelen, heeft de volkszanger al een jaar geen optredens meer heeft. Vorig jaar zomer kregen hij en zijn vriendin de kans een cafetaria over te nemen op camping De Konijnenberg in Harderwijk (zie foto) en besloten ze het roer om te gooien.

Per 1 mei - dat is de ambitie - komt daar een tweede zaak bij, onder dezelfde naam. Frietje van Etten in Apeldoorn opent de deuren aan de Arnhemseweg 25.

Levenslied

‘We zijn gewoon een snackbar, maar wel eentje die het eten van de beste kwaliteit levert en voor de juiste muziek zorgt’, zo vertelde Van Etten na de overname van de cafetaria in Harderwijk. ‘Er klinkt vooral Nederlandstalige muziek, het levenslied in het bijzonder.’