Eetwinkel verwelkomt twee nieuwe vestigingen

Eetwinkel verwelkomt twee nieuwe vestigingen
Eetwinkel De Horizon

Eetwinkel voegt twee vestigingen toe aan haar formule: Eetwinkel de Horizon uit Zeddam en Eetwinkel Westerbork. Eetwinkel Westerbork maakt de overstap van Plaza naar Eetwinkel. Eetwinkel De Horizon functioneerde twintig jaar als zelfstandig bedrijf.

Al 18 jaar is het dorpsplein van Westerbork de thuishaven van de zaak van Edwin Rutze. Maar na al die jaren werd het tijd om eens goed naar de toekomst te kijken. Met een geheel nieuwe uitstraling gaat de zaak verder onder de naam Eetwinkel Westerbork.

Eetwinkel Westerbork

Eetwinkel Westerbork is door de corona-maatregelen nu alleen geopend voor afhalen. 'Als we weer open mogen is ons ruime terras de ideale plek voor een verfrissend drankje of een lekker ijsje. Door de mooie ligging in het centrum hoeven onze gasten niets te missen van de activiteiten die zich in het dorp afspelen,' vertelt ondernemer Edwin Rutze.

Combinatie van cafetaria en eethuis

Bij Eetwinkel Westerbork kunnen gasten uiteraard terecht voor verse friet met een snack, maar ook voor diverse uitgebreide maaltijden met vlees of vis. 'Vooral onze menu’s zijn erg populair bij onze gasten, waaronder verse burgers, schnitzels en varkenshaas saté”, aldus Rutze. 'Daarnaast kunnen gasten ook gewoon langskomen voor een kop koffie met appelgebak of voor een vers belegd broodje.'

Nieuwe uitstraling

Rutze geeft aan dat de formule Eetwinkel goed bij zijn zaak past. 'We zijn erg te spreken over de huisstijl en de uitstraling die helemaal van dit moment is. Onze zaak is onlangs helemaal in een nieuw jasje gegoten, van de binnenruimte en counter tot aan de gevel. Het ziet er top uit. Wij geloven dat nog verder kunnen groeien binnen deze groep, zodat we onze gasten een nog betere kwaliteit en service kunnen bieden.'

Eetwinkel De Horizon

Ook Eetwinkel De Horizon wil samen met Eetwinkel verder groeien. De Horizon ligt in het hart van Montferland in de Achterhoek en is al 20 jaar een begrip in Zeddam. Tot nu toe heeft De Horizon altijd uitstekend zelfstandig gefunctioneerd. maar door de huidige tijd en met het oog op alle ontwikkelingen in de markt besloot de eigenaar Jarno Cornelissen ook andere opties te overwegen. Cornelissen: 'De uitstraling van Eetwinkel sprak ons direct aan. Ook erg waardevol is de professionele ondersteuning op het gebied van marketing en inspiratie en het contact met andere ondernemers uit de branche. En dat is precies wat ik vind in Eetwinkel; samen staan we sterk.'

Nieuwe naam, dezelfde kwaliteit en service

Eetwinkel De Horizon

De Horizon heeft een jong en enthousiast team dat mensen voorziet van friet, snacks, broodjes en ijs. En zodra de horeca weer open mag, kunnen gasten op het terras of in het restaurant aanschuiven om een keuze te maken uit de menukaart met een divers assortiment aan lunch, voor-, hoofd- en nagerechten. Tevens zal de kaart uitgebreid worden met een luxe burgerconcept en diverse carpaccio gerechten. 'Carpaccio is op het moment ongekend populair, dus dit is een hele mooie toevoeging aan ons bestaande assortiment', aldus Cornelissen.

Speelparadijs voor kinderen

Kinderen hoeven zich niet te vervelen bij Eetwinkel De Horizon. De eerste verdieping van de zaak is namelijk benoemd tot Kids Place. Van tekenspullen en een poppenhuis tot tafelvoetbal en spelcomputers. Hiermee is de ruimte geschikt voor een arrangement of kinderfeestje.

De teams Eetwinkel De Horizon en Eetwinkel Westerbork hopen dat ze gauw weer gasten mogen verwelkomen in de zaak.