Heerlickheijd van Ermelo biedt Covid-19 zelftest voor veilige vergadering

Heerlickheijd van Ermelo biedt Covid-19 zelftest voor veilige vergadering

Hotel De Heerlickheijd van Ermelo biedt sinds deze week als eerste vergader- en congreslocatie in Nederland vergaderarrangementen aan inclusief gratis Covid-19 zelftesten. Het gaat om antigeentesten van de bedrijven Roche en Joinstar. Zo kunnen bedrijven en organisaties die genoeg hebben van online besprekingen elkaar weer veilig op locatie ontmoeten.

‘Preventief testen geeft een extra gevoel van veiligheid bij het organiseren van een vergadering in deze onzekere tijden', aldus Wim Snellaars en Janette Sybrandy - Eigenaren Hotel Heerlickheijd van Ermelo.

Maximaal 30 personen

Op dit moment zijn bijeenkomsten tot 30 personen op locatie toegestaan. Catering is op basis van take-away. ‘Gasten nuttigen hun lunch of diner op de hotelkamer of tijdens een wandeling door de Franse tuin of het bos.’

Direct vanaf het begin zijn in het hele hotel diverse aanpassingen gedaan conform de bepalingen van het RIVM. De veiligheid en gezondheid wordt op deze wijze van zowel gasten als medewerkers maximaal gewaarborgd. Nu wordt daar dus ook de zelftest aan toegevoegd.

Het hotel stelt de sneltest in het vergaderarrangement gratis ter beschikking. De deelnemer ontvangt de test voordat de meeting start en ziet direct de uitslag. Met dit initiatief laat de Heerlickheijd zien dat beurzen, congressen en andere bijeenkomsten volgens de hoogste veiligheidsnormen kunnen plaatsvinden.