Nieuw management en nieuwe koers Compass Group Nederland

Nieuw management en nieuwe koers Compass Group Nederland
Van links naar rechts: Jaques de Hulster, Christiaan Fresen, Jacqueline van Beek, Dieuwke Moerman en Kef van Helbergen.

Compass Group gooit het roer om. Het inzicht dat de wereld in hoog tempo verandert en het welzijn van medewerkers meer dan ooit de basis is waarop bedrijven succesvol kunnen zijn, vraagt om een transitie waarin het bieden van een facilitair aanbod en verbinding met klanten centraal staat.

Het is een nieuwe aanpak die gericht is op 'innovaties die leidend zijn voor nieuwe concepten, voor zowel nationale als internationale klanten'. 'Duurzaamheid heeft de hoogste prioriteit en ‘zero waste’  is het uitgangspunt.

Wat resulteert in het feit dat Compass Group het meest ambitieuze model voor facilitaire dienstverlening ter wereld biedt waarin tegelijkertijd een hoofdrol is weggelegd voor klimaat, circulariteit en sociale impact. Een nieuwe aanpak, aangejaagd door een nieuw managementteam.'

Het managementteam bestaat uit Jaques de Hulster, director HR, Christiaan Fresen, director Finance & IT, Jacqueline van Beek, director Operations, Dieuwke Moerman, director Sales & Marketing en  Kef van Helbergen, managing director Compass Group Benelux.