Opvolger voor Remon van de Kerkhof bij Treeswijkhoeve

Opvolger voor Remon van de Kerkhof bij Treeswijkhoeve
Dick en Anne-Laura en hun team.

Het bedieningsteam van De Treeswijkhoeve is uitgebreid. Remon van de Kerkhof vertrok recent naar Australië en zijn taken worden overgenomen door Iete Braeken en Jasper de Jong. Wat verandert er nog meer?

Na het vertrek van Remon van de Kerkhof naar Australië is het bedieningsteam van De Treeswijkhoeve aangevuld met nieuw talent en hebben er diverse wijzigingen plaatsgevonden binnen het vertrouwde team. De opvolger van Van de Kerkhof in Waalre is Iete Braeken, afkomstig van De Lindehof in Nuenen. Braeken neemt de taak van maître over van Remon van de Kerkhof.

De sommelierstaken zijn tegenwoordig in handen van Jasper de Jong, die de afgelopen drie jaar werkte onder leiding van Remon van der Kerkhof. Dit gaat hij samen doen met Nils Snitselaar. Snitselaar werkte eerder bij Parc Broekhuizen, waar hij de functie van assistent-sommelier vervulde. Hij heeft in het verleden al eerder bij De Treeswijkhoeve van Dick en Anne-Laura gewerkt.

Iete Braeken

Iete Braeken, foto Igor Vermeer.

Iete Braeken is in Vlaanderen geboren, heeft haar opleiding genoten op de hotelschool in Koksijde en is daarna al snel in Nederland gaan werken. Zo werkte zij eerder bij Toine Hermsen als sommelier en langere tijd als maître bij De Lindehof in Nuenen. Daisy Krop gaat Braeken assisteren. Zij werkte voorheen bij de Bokkedoorns in Overveen en sinds 3 jaar bij De Treeswijkhoeve.

Daisy Krop, foto Igor Vermeer.

Terug van weggeweest is Naomi van Vroenhoven.  Van Vroenhoven werkte eerder als leerling bij De Treeswijkhoeve en ondertussen heeft zij ervaring opgedaan bij restaurant Somm in Uden en Nastrium in Helmond. Naomi heeft zeer veel interesse in o.a. kaas en gaat deze verantwoording met veel liefde op zich nemen.

Naomi van Vroenhoven, foto Igor Vermeer.

Nieuw aan boord is Lucas Werner. Hij werkte voorheen bij Noble Kitchen in Cromvoirt. Lucas heeft een passie voor het maken van cocktails en verdiept zich graag in de wereld van koffie en thee.

Lucas Werner, foto Igor Vermeer.

Remon van de Kerkhof

Remon van de Kerkhof verruilde De Treeswijkhoeve in Waalre recentelijk voor een avontuur in Australië. De maître-sommelier werkt sinds vorige maand voor Clare Smyth. De chef die recent de derde ster kreeg voor haar restaurant Core in Londen, heeft  in Sydney een nieuwe zaak.

‘Het idee om ooit terug te gaan naar Australië, was er al’, vertelde Van der Kerkhof eerder tegen Misset Horeca over zijn vertrek. ‘Mijn partner komt er vandaan en ik heb er zelf tien jaar gewoond. Rond de kerst ontving ik een bericht van de hoofdsommelier van Clare Smyth met de vraag of ik belangstelling had. Ik heb onder andere met Clare zelf gesproken en besloten deze kans te grijpen.’