Grote franchiseformules nemen deel aan Gastvrij Rotterdam

Grote franchiseformules nemen deel aan Gastvrij Rotterdam

Food Franchise Company (Kwalitaria), FHC Formulebeheer (Family) en O'Tacos nemen deel aan nieuw Formule & Franchise Plein horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam.

Tijdens de 8e editie van vakbeurs Gastvrij Rotterdam wordt een nieuwe hotspot voor ondernemers en managers uit de horeca op de beursvloer gerealiseerd: het Formule & Franchise Plein.

Formule & Franchise Plein

Tijdens de drie beursdagen zullen op het Formule & Franchise Plein franchisegevers en potentiële franchisenemers samengebracht worden door aanbieders van food- en horecaconcepten en -formules.

Op het plein zal ieder deelnemend bedrijf een eigen stand beheren waarin het de ruimte heeft om zichzelf te presenteren. Naast alle stands is er ook op het plein een ruimte ingericht waar deelnemers met hun (potentiële) relaties kunnen netwerken en hun formules verder kunnen toelichten.

Robert Melaard, Managing Director Gastvrij Rotterdam: 'Franchisegevers zijn veelal voortdurend op zoek naar nieuwe ondernemers en willen zij zich op zoveel mogelijk relevante podia profileren. Bestaande franchisebeurzen richten zich op meerdere segmenten en het Formule & Franchise Plein is puur gericht op concepten uit de horeca. Daarnaast is de verwachting dat door de ontwikkelingen rondom de COVID-crisis er de komende periode meer horecapanden op de markt zullen komen die mogelijk ook zeer geschikt zullen zijn voor formules en franchiseketens.'

Themapaviljoens en -pleinen

De beursvloer van Gastvrij Rotterdam kenmerkt zich onder andere door de aanwezigheid van verscheidene actuele themapaviljoens en -pleinen. Het Formule & Franchise Plein is een mooie toevoeging aan de goedlopende themapleinen van Gastvrij Rotterdam. Tijdens Gastvrij Rotterdam 2019 is met succes een tweetal nieuw paviljoens geïntroduceerd op de beursvloer, die ook dit jaar terugkomen: het Vegan Taste Lab en het Cocktails & Beans paviljoen.

Andere paviljoens zijn:

  • Het Wine & Fine Food Paviljoen (topwijnen en delicatessen samen in één paviljoen)
  • Het Dit Smaakt naar Meer Paviljoen (alles voor duurzaam ondernemen in de horeca)
  • De Startersstraat / Start up Spots

Gastvrij Rotterdam is een jaarlijkse horecavakbeurs in Rotterdam Ahoy voor ondernemers en managers in het midden- en hoogsegment van de horeca. Na de eerste editie in 2013, met 250 exposanten en ruim 6000 vakbezoekers, is de zevende editie in 2019 afgesloten met ruim 500 exposanten en meer dan 16.000 vakbezoekers.