Zes sterrenchefs gaan koken bij het Hof van Eden

Zes sterrenchefs gaan koken bij het Hof van Eden

Zes sterrenchefs gaan drie  weekenden koken in het tot Hof van Eden omgetoverde vernieuwde Eden Hotel in Amsterdam.

De deelenende sterrenchefs zijn Erik van Loo van restaurant Parkheuvel**, Fred Mustert van restaurant Fred**, Thijs Meliefste van restaurant Meliefste*, André Gerrits van restaurant ’t Amsterdammertje*, Mike Cornelissen van restaurant Rijnzicht* en Peter Gast van restaurant Graphite*.

DGDS Events

DGDS Events organiseert, samen met De Goede & de Stoute, dit gastronomische event. Op 9 dagen in juli kunnen gasten genieten van deze culinaire belevenis. Het compleet vernieuwde Eden Hotel wordt omgetoverd tot een bijzonder sterrenrestaurant: Hof van Eden.

Na ontvangst met een glas champagne serveren elk weekend 2 of 3 van de beste chefs van Nederland een gastronomisch 6-gangendiner. Naast de plekken in het restaurant zijn er ook exclusieve VIP-plekken beschikbaar in Club Obsidian.

Hof van Eden
Club Obsidian

Met slechts 10 beschikbare tafels serveren de chefs in Club Obsidian een 6-gangendiner bestaande uit hun signatuurgerechten. Ook ontvangen VIP's bij een van de gerechten (afhankelijk van het weekend) een glas Mouton Rothschild (Premier Grand Cru Classé), Chateau Margaux (Premier Grand Cru Classé) of twee glazen Dom Perignon Champagne.

Daarnaast is er deze avond (mits te coronaregels het toestaan) geweldige live muziek. DGDS Events is trots om zoveel Michelin sterren naar Amsterdam te halen.

De weekenden in juli het gastronomische event 'Amsterdam's Most Culinary Experience' plaatsvindt zijn 8 t/m 10 juli, 15 t/m 17 juli en 22 t/m 24 juli.