Grand Café Bellevue opent haar deuren

Grand Café Bellevue opent haar deuren

Na een flinke verbouwing opent Grand Café Bellevue haar deuren aan de Ophemertsedijk in Tiel. Op de plek was eerst Grand Café 3 Zussen gevestigd.

Op de plek aan de Ophemertsedijk zat eerst voormalig Grand Café 3 Zussen. Eigenaar – Meyer Beheer – had grote ambities en groeiplannen voor de zaak. 'Het prachtig verbouwde Grand Café past goed bij het karakter van het monumentale pand en het terras biedt een geweldig uitzicht over de Waal', vertelt bedrijfsleider Elkie Broers. 'Grand Café Bellevue is een eigentijds grand café waar je de hele dag terecht kan.'

Kleurrijk en warm

Een speciaal designteam heeft een kleurrijk en warm interieur gecreëerd. In het Grand Café is een bar in de volledige lengte van het café geplaatst.Er is een aparte wijn- en cocktailbar en een barista-hoekje.

Het interieur smelt naadloos samen met het gevoel van het pand zelf. De sfeer doet wellicht denken aan de goede tijden van halverwege de 19de  eeuw, maar wel met alle comfort van vandaag. Bruine tinten geven het gezelligheidsgevoel van een café. Lichtere elementen zorgen voor ruimte en rust.

Veel mogelijkheden

Grand Café Bellevue
Chef-kok Gert-Jan Kleyne en bedrijfsleider Elkie Broers.

Boven in het pand is een sfeervolle ruimte af te huren voor 200 personen, geschikt voor zakelijk evenementen, een verjaardag of een receptie. 'De perfecte plek voor een feestje, want vanaf boven is het uitzicht over de Waal nog mooier', zegt Elkie.

Op de uitgebreide kaart, samengesteld door chef Gert-Jan Kleyne, staat voor ieder wat wils.