Smullers gaat ijs van IJscuypje verkopen

Smullers gaat ijs van IJscuypje verkopen

Smullers gaat op de NS Stations Amsterdam centraal en Rotterdam centraal ijs verkopen van IJscuypje van Edwin de Koeyer. IJscuypje heeft ook 22 eigen vestigingen.

Smullers, een fastfoodconcept dat als eerste snackbarketen in Nederland een Beter Leven Keurmerk heeft gekregen, breidt het assortiment nu uit met schepijs. Ze starten op de stations in Amsterdam en Rotterdam en kijken daarna of er meer ijsverkooppunten bijkomen in vestigingen van Smullers, 27 in totaal.

Smullers heeft de keuze laten vallen op het ambachtelijke ijs van IJscuypje. ‘Voor Smullers is dit een logische keuze, IJscuypje biedt o.a. vegan ijs en milkshakes die uitstekend passen bij onze vegetarische loempia’s en hamburgers’, aldus Twan Vissers, commercieel directeur Food &Travel bij Lagardère, eigenaar van Smullers.

IJscuypje biedt 24 verschillende smaken ambachtelijk ijs aan in de Smullers snackbarketen op de centraal stations van Amsterdam en Rotterdam.

IJs van biologische zuivel

‘Wij gebruiken biologische zuivel waardoor het roomijs van IJscuypje vol van smaak is, voor ons sorbetijs gebruiken wij 60 procent fruit zonder toegevoegde suikers en zuivel. Al het ijs van IJscuypje is ook geschikt voor milkshakes’, zegt Edwin de Koeijer, oprichter van IJscuypje.

Om te beginnen start de samenwerking in Amsterdam en Rotterdam, Smullers kijkt uit naar een langdurige partnership met IJscuypje, en sluit niet uit dat er meer verkooppunten worden geopend bij de Smullers winkels op de NS stations in Nederland.

Smullers heeft 27 winkels op NS stations verspreid door heel Nederland. Smullers is onderdeel van Lagardère Travel Retail, één van de vier divisies van de Lagardère Group.