Rein Rambaldo van De Horeca Fabriek opent Miss Jones

Rein Rambaldo van De Horeca Fabriek opent Miss Jones
(C) Roel Dijkstra Fotografie / Foto Fred Libochant den Haag / restaurant Mama Kelly

Rein Rambaldo van De Horeca Fabriek opent een nieuwe horecazaak: Miss Jones in Voorburg.

Op social media meldt Rein Rambaldo dat het een zaak betreft van 1000 vierkante meter. Miss Jones staat voor opening gepland in oktober. 'We gaan gewoon weer een heel blits winkeltje bouwen.' Rambaldo is voor het nieuwe all-day restaurant nog op zoek naar medewerkers. Ondertussen wordt hard gewerkt aan het interieur en de menukaart van de nieuwe horecazaak.

Fashionable eclectisch

'Het interieur van Miss Jones wordt fashionable eclectisch. De sfeer zal uitdagend en vol met verrassingen zijn. Geen zitplek zal hetzelfde zijn. De gerechten en cocktails typeren wij als Pretty Fancy Food & Out of the Box.'

Holiday-Inn Hotel

De nieuwe vestiging komt aan het Stationsplein 8, in het eerder failliet verklaarde Hotel Den Haag Voorburg. Daar opent binnenkort een Holiday Inn hotel. Kinderen onder de 17 jaar verblijven gratis in het hotel wanneer ze de kamer met hun ouders delen. Maximaal 4 kinderen tot 12 jaar kunnen op elk moment van de dag gratis eten in een Holiday Inn- restaurant op locatie.

(C) Roel Dijkstra Fotografie / Rein Rambaldo in restaurant Mama Kelly

De Horeca Fabriek

Rein Rambaldo is eigenaar van De Horeca Fabriek. De Horeca Fabriek bedenkt, ontwerpt, ontwikkelt, realiseert en begeleidt horecaconcepten van ontwerp tot totaalrealisatie. Met een speciale formule bepaalt De Horeca Fabriek voor opdrachtgevers de doelgroep van de horecaonderneming. Rambaldo is zelf eigenaar van het concept Mama Kelly. Mama Kelly in Den Haag verkocht hij aan Debuut, dat inmiddels onder Restaurant Company Europe valt.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.