Hotelconcept HUP lanceert eigen Academy voor bedrijven

Hotelconcept HUP lanceert eigen Academy voor bedrijven

HUP, een hotel van de Carlton Hotel Collection dat zich afficheert als 'het sportiefste hotel van Nederland', heeft de eigen HUP Academy gelanceerd. Vaak zijn academies van hotelmerken gericht op de eigen medewerkers, maar HUP heeft de zakelijke gast als doelgroep gekozen.

De HUP Academy biedt professionele en inhoudelijke sessies, met een sportief tintje, vertaald naar het bedrijfsleven. Altijd op maat en verzorgd door de beste high performance trainers en sprekers uit de topsport. ‘De bijzondere en sportieve omgeving van HUP zorgt voor een informele maar vertrouwde sfeer. Hier tackel je als team elk probleem met het grootste plezier’, laat het hotel weten.

In het teken van sport

Eind 2018 werd Carlton Hotel De Brug in Mierlo grondig verbouwd en daarbij gerebrand naar HUP. Het hotel was al sterk gericht op sport, en dat is het binnen het nieuwe concept nog nadrukkelijker. Sinds eind 2020 is Mark Oidtmann general manager van het hotel.

Alles staat bij HUP in het teken van sport en beweging, maar dan wel met een knipoog. Denk aan met een glijbaan naar de lunch gaan of een pingpong vergadertafel in een meeting room.

Sportteams van over de hele wereld bereiden zich al meer dan 30 jaar bij HUP, en daarvoor dus bij De Brug, voor op het nieuwe seizoen. Het is dé trainingslocatie voor nationale en internationale voetbalteams. In al die jaren is een groot netwerk opgebouwd van (oud)professionals, trainers en ervaringsdeskundigen.

Thema's uit de topsport

In de HUP Academy komen actuele thema’s aan bod die bij de topsport al jaren top-of-mind zijn. De programma’s worden al jaren gebruikt om topsporters en high performance teams goed voor te bereiden om te pieken op het juiste moment. Voor het bedrijfsleven kunnen dit soms eye-openers zijn.

Voorbeelden van deze thema's zijn:

Team Performance 
Hard werken om als team de hoogst mogelijke prestatie te behalen. Wil jij met jouw team ook presteren op Olympisch niveau?

Mentale veerkracht 
De omgeving verandert sneller en vaker. En jij verandert mee, toch? Ken je kracht en leer beter te presteren onder werkdruk. Zo voorkom je werkstress en verzuim.

Vitaliteit 
Aandacht voor vitaliteit zorgt voor een beter werkklimaat en minder verloop. Dé eerste stap richting een vitale organisatie waar medewerkers topprioriteit zijn. Wie wil zich nu niet energieker voelen en productiever zijn?

Zelf effectiviteit 
Als jij werkelijk gelooft dat je in staat bent om je doel te bereiken, dan gaat het je ook lukken. Succes is echt een keuze. Samen met de trainers ga je kijken naar jouw drijfveren, ontwikkeling en de weg naar een betekenisvol leven.

HUP ontwikkelt de programma’s voor de Academy samen met partners als Durven Doen, Hans van Breukelen, Benno Diederiks en Maartje Paumen. Deze zijn altijd op maat gemaakt en nemen de visie en doelstellingen van de opdrachtgever als uitgangspunt.