Ad de Bruyn (66) van In den Bockenreyder overleden

Ad de Bruyn (66) van In den Bockenreyder overleden

Ad de Bruyn, mede-eigenaar van boscafé In den Bockenreyder in Esbeek, is dinsdag 24 augustus op 66-jarige leeftijd overleden. In den Bockenreyder won eind 2015 de Café top 100 van Misset Horeca.

Ad was samen met zijn zus Riet de Kort eigenaar van de uitspanning in Esbeek. Als 16-jarige nam Ad de leiding op zich toen zijn vader op jonge leeftijd stierf.  Zijn zus Riet speelde de laatste jaren, meer aan de achterkant, een grote rol in de bedrijfsvoering.

De jury van de Cafe top 100 schreef in het rapport over de zaak van Ad en Riet de Bruyn: 'Een bedrijf dat uit elkaar spat van warmte en humor. Een compleet horecabedrijf, zonder dat de caféfunctie verloren gaat. Voor de schermen komt het allemaal gemoedelijk en bedaard over en ook achter de schermen klopt In den Bockenreyder als een bus.'

Ad de Bruyn (archief Misset Horeca).

Maximale service door optimale regels

Routing, werkwijzes, klachtenbehandeling, maar ook schoon en opgeruimd. Van de keukenvloer tot de koelcellen, van de opslag tot de parkeerplaats, het is wellicht één van de grootste verrassingen die de jury aantrof: doordat het achter de schermen zo optimaal geregeld is, kunnen de gasten aan de voorkant maximale service krijgen.

Ad de Bruyn

De herberg in Esbeek is tot en met vrijdag 27 augustus gesloten. Zaterdag zijn gasten weer welkom.

Op Facebook  krijgt de post op de pagina van In den Bockenreyder over het overlijden van Ad de Bruyn ontzettend veel reacties. Bijna 3000 mensen (gasten, collega's, leveranciers, dorpsgenoten etc) betuigen hun medeleven na het overlijden van deze markante gastheer.