Theeconcept 'Möge Tee' breidt uit in Nederland

Theeconcept 'Möge Tee' breidt uit in Nederland

In Nederland worden cheese tea en bubble tea steeds populairder. Enkele jaren geleden startte Möge Tee met het ontwikkelen van een vernieuwende versie op deze hippe thee. Nu heeft het internationale theeconcept meer dan 600 stores geopend in verschillende continenten. De nieuwste vestiging staat in Eindhoven.

Na het openen van een succesvolle vestiging in Maastricht, opent Danny Denk deze zomer een tweede Möge Tee: in Eindhoven. De
horecaondernemer, bekend van onder andere restaurant Dadawan, is ook gevestigd in Eindhoven.

Möge Tee

Möge Tee bereidt verschillende unieke theesoorten die uitsluitend natuurlijke en gezonde producten bevatten. Van een Brown Sugar Milk Tea tot over de top Matcha Milk Tea, Cheese Strawberry, Mango Yakult Tea en Grapefruit Tea; unieke kwaliteit thee met verse ingrediënten
staat voorop bij MÖGE TEE. Dit trekt bij elke opening van een nieuwe store duizenden mensen die in de rij staan om de exclusieve thee als eerste te proeven.

Met de opening van een tweede store in Eindhoven is een verdere uitbreiding in Europa een feit. De voorbereidingen zijn momenteel in volle gang, waarbij binnenkort de officiële openingsdatum bekend wordt gemaakt.