The Pani Puri Bar geopend in Rotterdam

The Pani Puri Bar geopend in Rotterdam
Fotocredits: Ashkan Mortezapour Photography

Nadat The Pani Puri Bar ruim een half jaar te vinden was in restaurant Chung, staat het concept nu op eigen benen met Charischa Gayadien als eigenaar.

The Pani Puri Bar is nu te vinden in shared dark kitchen Dojo, aan de Veilingweg in Rotterdam. Chung Wai Liu – eigenaar van restaurant Chung in Rotterdam over The Pani Puri Bar: 'Samen waren wij de grondleggers van haar concept wat supergroot gaat worden mits de juiste mensen om haar heen worden verzameld. Het is maar dat ik het te druk met beide zaken die op dit moment prioriteit hebben, anders waren we zeker nog compagnons van elkaar.'

Pani Puri

Pani Puri is in Nederland nog vrij onbekend maar hier komt met de aanwinst van The Pani Puri Bar verandering in. De Pani Puri is een Indiase streetfood: een gefrituurd broodje wat je vult met verschillende toppings en aanvult met gekruid water.

'Het is niet simpel te bereiden. Het is vrij bewerkelijk en de versheid van dit gerecht is van essentieel van belang.'

De eigenaar van The Pani Puri Bar is 'foodie' Charischa Gayadien. Zij miste haar lievelingssnack uit haar India: de Pani Puri. In India wordt er op iedere hoek van de straat Pani Puri verkocht en staan er meterslange rijen voor te wachten. Daarom bereidt ze haar lekkernij met liefde nu zelf.