Vegan Junk Food Bar 2D geopend in Amsterdam

Vegan Junk Food Bar 2D geopend in Amsterdam

De nieuwe Vegan Junk Food Bar (VJFB) 2D is geopend in Amsterdam. Tweedimensionale zwart-wittekeningen domineren het interieur. Je hebt hierdoor het idee dat je in een stripboek zit.

Elke muur en hoek van het 2D-restaurant geeft je een instagrambare, futuristische en optische illusie. Het kunstwerk is zo goed gedaan dat het even kan duren voordat je ontdekt welke elementen echt zijn en welke niet. Gasten worden op het verkeerde been gezet door de vage scheiding tussen realiteit en fantasie. Het onderscheidende interieur is een edgy mix van kleurrijke straatkunst met een vleugje chic.

VJFB 2D heeft voor de realisatie gekozen voor de nieuwste printtechnieken en is daarom een ​​samenwerking aangegaan met Canon. 

VJFB

VJFB 2D

VJFB opende in 2017 haar eerste restaurant in de monumentale westkant van Amsterdam. Kort daarna volgden nog vier vestigingen in Nederland. In het najaar van 2020 ging de #vjfbtakeover-missie van VJFB internationaal toen het zijn eerste locatie opende in Barcelona, ​​​​Spanje. VJFB serveert innovatieve veganistische junkfoodgerechten: kleurrijke Burgers, Freak Fries en Zeafood.  Naast hapjes en drankjes biedt de keten nu ook merkartikelen aan.