Golden Tulip Zevenbergen heropent als Fletcher Hotel Zevenbergen-Moerdijk

Golden Tulip Zevenbergen heropent als Fletcher Hotel Zevenbergen-Moerdijk

Fletcher Hotels heeft Golden Tulip Zevenbergen overgenomen en heropent het hotel nabij Moerdijk op 1 november als Fletcher Hotel-Restaurant Zevenbergen-Moerdijk. De ligging aan de A17 en vlak bij industriegebied Port of Moerdijk maakt het hotel vooral voor de zakelijke markt zeer aantrekkelijk.

De groei van de grootste hotelketen van Nederland zet gestaag voort. Recent werden al drie nieuwe hotels in Zeeland toegevoegd aan het portfolio nadat deze werden overgenomen van Amadore. Per 1 november zal ook het voormalige Golden Tulip Hotel Zevenbergen worden toegevoegd, onder de naam Fletcher Hotel-Restaurant Zevenbergen-Moerdijk.

‘We kunnen opnieuw spreken van een mooie toevoeging aan ons ruime portfolio’, zegt Rob Hermans, ceo van Fletcher Hotels. ‘Het hotel past door de ligging, grootte en de faciliteiten perfect bij Fletcher Hotels. Zeker voor de zakelijke markt is dit hotel zeer aantrekkelijk.’

Zakelijke overnachtingen

Het hotel beschikt over 73 kamers, à la carte restaurant Auberge 1953 met ruim terras, een bar, fitnessruimte en een lounge met openhaard. Het hotel heeft een centrale ligging aan de A17 en nabij steden als Breda, Rotterdam en Dordrecht.

De locatie midden in het zakelijke net van deze steden en vlak bij industriegebied Port of Moerdijk zorgt ervoor dat het hotel al vele zakelijke groepen heeft mogen huisvesten. Bedrijven als Shell en SAP maken al jaren gebruik van het hotel voor groepsovernachtingen tijdens zakelijke evenementen en meerdaagse trainingen.