Canadese vegan fastfoodketen Copper Branch naar Nederland

Canadese vegan fastfoodketen Copper Branch naar Nederland

De Canadese vegan fastfoodketen Copper Branch opent binnenkort twee vestigingen in Nederland. De eerste komt in Utrecht. Het bedrijf heeft tientallen vestigingen in Canada en de Verenigde Staten en in Frankrijk (9) en België (2).

Copper Branch biedt 100% plantaardige menu's. De missie van het bedrijf is om eenvoudige, evenwichtige en gastronomische recepten te serveren tegen een redelijke prijs in een ontspannen sfeer.

De oorsprong van onze naam komt van het Engelse woord 'Copper' wat zich vertaalt als 'koper', symbool van kwaliteit en energie, en 'Branch' wat in het Frans tak betekent, wat staat voor de natuur.

Uitgebalanceerd en voedzaam

Alle gerechten zijn uitgebalanceerd en gevarieerd om de energiebijdragen te geven die nodig zijn voor de goede werking van het lichaam. Er wordt gebruikgemaakt van eenvoudige en gezonde ingrediënten.

Op de menukaart staan bijvoorbeeld poké bowls als de Copper Branch Bowl met bruine rijst, geraspte soja en gekarameliseerde champignons, pikante koolsalade, avocadoblokjes, geroosterde broccoli, taosaus en zwarte sesam en de Azteekse Bowl met quinoa duo, falafels, pikante rode bonen, geroosterde zoete aardappelen, guacamole, gemengde groenten, geraspte wortel, geroosterde broccoli, mango veldsla, geraspte rode kool, basilicum vinaigrette, pompoenpitten.

Naast poké bowls staan er ook salades, burgers en desserts op de kaart. Signature is de no-burger met een plantaardige burger, ingelegde augurken, rode uien, plantaardige kaas, salade en signature saus.