Yvonne van der Klaauw nieuwe directeur Hotel Des Indes

Yvonne van der Klaauw nieuwe directeur Hotel Des Indes

Yvonne van der Klaauw (53) is benoemd tot directeur van Hotel Des Indes in Den Haag. Zij was eerder business development director en general manager van Pulitzer Amsterdam en area director bij Starwood Hotels & Resorts.

Na gewerkt te hebben in verschillende Europese hoofdsteden, verruilt Yvonne van der Klaauw nu dus Amsterdam voor Hotel Des Indes in Den Haag. Ze volgt daar Coen Masselink op, die eerder dit jaar na een ziekbed overleed.

Van der Klaauw begon haar carrière begin jaren negentig bij het Prince de Galles hotel in Parijs en bekleedde diverse sales- en marketingfuncties bij Starwood Hotel & Resorts in Brussel en Amsterdam.

In 2015 voegde zij zich bij het team dat Pulitzer Amsterdam als zelfstandig hotel opnieuw heeft gelanceerd. Daarbij was zij, na de uitgebreide renovatie, verantwoordelijk voor de  herpositionering van het vijfsterrenhotel.

Hotel Des Indes wordt voor even museum

'Ik vind het een grote eer om directeur te zijn van Hotel Des Indes', aldus Van der Klaauw. 'Dit iconische hotel veroverde mijn hart al in 2007, het moment dat ik er voor het eerst binnenstapte. Ik werd verliefd op de grandeur en allure van het historische gebouw; in elk vertrek is de meer dan 140 jaar rijke geschiedenis voelbaar. Des Indes blijft de Grande Dame van deze prachtige stad. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn team vertrouwde en nieuwe gasten te verwelkomen.'