Fort Honswijk zoekt (horeca)ondernemers

Fort Honswijk zoekt (horeca)ondernemers

Fort Honswijk aan de Lekdijk te Schalkwijk in de gemeente Houten wordt nieuw leven ingeblazen. Daarvoor zijn ondernemers nodig.

Fort Honswijk moest vroeger samen met Fort Everdingen de vijand de doortocht over de Lekdijk verhinderen en de Lek afgrendelen. De toren van het fort uit 1844-1848 is de oudste en grootste van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Tegenwoordig heeft Fort Honswijk een recreatieve functie.

Stichting Fort Honswijk is op zoek naar een ondernemer of ondernemers met een warm hart voor de plek en het erfgoed. De ondernemer kan met eigen activiteiten een gastvrije en ondernemende community creëren.

Toonaangevend en onderscheidend

Het beste plan kent een balans tussen concept, omgeving en financiële haalbaarheid. De zoektocht naar de juiste partij vindt plaats via een openbare werving en selectie procedure met een selectie-, dialoog- en gunningsfase waarin ondernemersplannen worden getoetst aan vooraf bepaalde criteria. De Stichting is nadrukkelijk op zoek naar samenwerking en synergie.

Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd zich te melden. Ook zijn er twee locatiebezoeken gepland op 3 of 10 november 2021.