Nieuw Zeeuws hotel zet banenmarkt in om 40 vacatures te vervullen

Nieuw Zeeuws hotel zet banenmarkt in om 40 vacatures te vervullen

In Zeeland opent in april 2022 een nieuw hotel-restaurant de deuren, De Timmerfabriek. Dit horecabedrijf van de Kloeg Collection zoekt medewerkers en houdt een banenmarkt. Er zijn zo'n 40 vacatures.

De banenmarkt voor nieuwe horecamedewerkers vindt plaats op maandag 29 november in het nieuwe hotel, De Timmerfabriek in Vlissingen.

Banenmarkt voor De Timmerfabriek

De banenmarkt richt zich hoofdzakelijk op dit nieuwe hotel, maar er zijn ook vertegenwoordigers van de andere Kloeg Collection-locaties aanwezig. Daarom is iedereen die bij Kloeg aan de slag wil welkom.

Zeeuwse hotelgroep

Onder de Kloeg Collection vallen Hotel Kaap West in Westkapelle, Boutique Hotel Rijks in Goes, Villa Zeezout in Zoutelande, Hotelboot Koningin Emma die opent in 2022 en in de haven achter De Timmerfabriek ligt, Hotel Zeeuws Licht in Dishoek, Hofstede Moesbosch, Beach Hotel in Zoutelande en Boutique Hotel Helder dat ook volgend jaar opent in Renesse.

De banenmarkt richt zich op horecamedewerkers in alle vormen. Van vakvolwassen medewerkers tot jonge professionals en aankomend talent. Fulltime, parttime en weekend- en vakantiehulpen.

‘Vanaf medio april 2022 is het 4 sterren plus Hotel de Timmerfabriek en Brasserie Tim geopend. Een metamorfose van jewelste heeft tegen die tijd plaats gevonden en daar werken nu velen bijna dag en nacht aan om het zover te krijgen’, vertelt Michel Kloeg, directeur Kloeg Collection.

‘Met Hotel de Timmerfabriek en Brasserie Tim zoeken we de bovenkant van de markt. We zullen ons onderscheiden, zowel in de keuken als in het hotel en daar zijn collega’s bij nodig die uit het goede hout zijn gesneden’, vult Kloeg aan.

De organisatie erkent dat het soms lastig is om de juiste mensen te vinden, maar maakt zich minder zorgen als het gaat om het aannemen van personeel voor Hotel de Timmerfabriek.

‘Het rijks monumentale gebouw heeft een iconische waarde en trekt tijdens de bouwwerkzaamheden al menig horecaprofessional aan om bij ons aan de slag te gaan’, stelt Robert de Ruijter, marketingmanager bij Kloeg Collection.

Niemand op straat in lockdowns

Hij vervolgt: ‘Wij hebben in de lockdowns geen enkele medewerker op straat hoeven zetten. Wij zijn een hecht familiebedrijf en hechten veel waarde aan onze collega’s. Dat voel je als je hier werkt. Een familiaire band onder collega’s staat tenslotte gelijk aan een fijne werksfeer. Daarnaast biedt uitbreiding van ons assortiment aan vakantieverblijven mogelijkheden voor collega’s om intern door te groeien.’