Geen doorstart voor failliet Veerhuis, inboedel onder de hamer

Geen doorstart voor failliet Veerhuis, inboedel onder de hamer

Hotel-Restaurant 't Veerhuis in Wamel ging in september 2021 failliet vanwege een conflict met de pandeigenaar. Er komt definitief geen doorstart: de gehele inboedel wordt nu online geveild.

Hotel-Restaurant ’t Veerhuis in Wamel is failliet, daarom wordt de complete inboedel geveild. Curator Johan Thielen van Bierman Advocaten uit Tiel  liet eerder al aan Misset Horeca weten niet te rekenen op een doorstart.

Onder andere keukenapparatuur, een KitchenAid keukenmachine, een wijnklimaatkast, meubilair, serviesgoed maar ook een kroegbel en de complete inrichting van de 15 hotelkamers wordt digitaal geveild. De veiling sluit op maandag 22 november om 15:00 uur.

Veerhuis Wamel

’t Veerhuis in Wamel heeft een lange traditie en naam op het gebied van gastvrijheid. Het hotel-restaurant was 27 jaar in handen van Ans Broekhof totdat ze het in 2018 overdeed aan Merie Flikweert, die ervaring opdeed in de horeca in onder andere Hotel de L’Europe en Kasteel Engelenburg.

Hotelkamerinrichting en horeca apparatuur

Alle inboedel van het hotel-restaurant wordt online geveild bij BVA Auctions. Onder de kavels bevinden zich partijen serviesgoed, glaswerk, barkrukken, afzetpalen, de bakwand, bistrotafels, een wijntap, bordenhouder en zelfs een traplift.