MaMa Kelly Den Haag stopt; alle inventaris in online veiling

MaMa Kelly Den Haag stopt; alle inventaris in online veiling

Het restaurant MaMa Kelly verdwijnt uit Den Haag en maakt plaats voor biefstukkenrestaurant Loetje. Daarom wordt de complete horeca-inventaris van MaMa Kelly geveild via het online platform van BVA Auctions.

Na 2 jaar sluit restaurant MaMa Kelly in de oude Caballerofabriek op de Haagse Binckhorst de deuren. Begin 2022 opent op deze locatie restaurant Loetje.

Lichtborden, designlampen, servies en keukenapparatuur

Alle horeca- en restaurantinventaris van restaurant MaMa Kelly wordt online geveild bij BVA Auctions. Van lichtborden, servies, houten en natuurstenen serveerplanken, gietijzeren pannen, restaurantstoelen en designlampen, tot koelwerkbanken, warmhoudkasten, professionele friteuses en combisteamers. Alles gaat onder de digitale hamer.

Ook al verandert er veel in het pand in het Haagse Brinckhorst, het wisselt niet van eigenaar. MaMa Kelly werd 2 jaar geleden verkocht aan Restaurant Company Europe. Hieronder vallen diverse horecaconcepten als Stan&CO, Beers & Barrels en Popo the Mexican, verdeeld over meer dan vijftig restaurant- en cafélocaties.

Over de veiling

De veiling is geopend voor biedingen. Op dinsdag 7 december 2021 sluit de veiling om 18.30 uur. Op vrijdag 3 december 2021 is er van 9.00 uur tot 12.00 uur de mogelijkheid om de kavels te bekijken aan De Pinnepot 25, 3233 LP in Oostvoorne.