In de horeca draait het om flexibiliteit. Ook onderweg

In de horeca draait het om flexibiliteit. Ook onderweg

Als er iets is wat de afgelopen tijd wel duidelijk is geworden, is dat je als horecaondernemer erg flexibel moet zijn. Waarschijnlijk ben je dit onbewust al op verschillende manieren. Van je menukaart tot aan je openingstijden. Maar wist je dat je als startende horecaondernemer ook flexibel onderweg kunt zijn? Met Shortlease Noord heb jij de vrijheid om nieuwe aspecten van de horeca te ontdekken!

Een horecabedrijf starten is niet alleen ontzettend leuk en spannend, maar ook een investering. ‘Zomaar’ een nieuwe auto aanschaffen zal dan niet gelijk bovenaan je lijstje staan. Daarnaast brengt een leaseauto niet alleen een meerjarig contract met zich mee, maar ook alle nodige rompslomp van het aanvragen ervan. Denk bijvoorbeeld aan het aanleveren van diverse jaarcijfers, die je als startende ondernemer simpelweg nog niet hebt. Bij Shortlease Noord bekijken we het anders. Zo vragen wij aan startende ondernemers, die nog geen jaarcijfers hebben, bijvoorbeeld documenten op waaruit blijkt dat er wel geld verdiend wordt. Zo maken we de acceptatieprocedure een stuk laagdrempeliger. 

"Dan huur ik wel een auto”, is een logische gedachte. Maar hierbij ben je veel minder flexibel. Je moet je bijvoorbeeld houden aan een bepaalde huurperiode. Daarnaast zit er een aardig prijskaartje aan als je op regelmatige basis een auto moet huren. Met die gedachte is Shortlease Noord ontstaan. Om jou als ondernemer te helpen in de zakelijke wereld met de ideale balans tussen huren en lease.  

Jij bepaalt zelf wanneer én hoelang jij een auto nodig hebt. Kies je voor een week of toch een maand? Dankzij de flexibele contracten van Shortlease Noord zit jij nergens aan vast. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld wilt ontdekken of bezorging iets voor jouw onderneming is. Dan kies je simpelweg de auto naar keuze, bijvoorbeeld een Peugeot Partner, en binnen no time ben jij onderweg naar je eerste klant. 

Samen de beste keuze maken

Mocht je niet weten welke auto nu het beste bij jouw onderneming past? Shortlease Noord denkt graag met je mee. Samen kijken we naar jouw wensen en eisen. Heb je een cateringbedrijf en moet je geregeld grote hoeveelheden bezorgen? Dan heb je simpelweg een grotere auto nodig. Maar hou je het bij een snelle hap? Wellicht voldoet een kleinere auto ook voor jou! Dankzij onze 30 jaar aan ervaring weten we precies welke auto het beste voor jou geschikt is en met ons uitgebreide aanbod zit er zeker een auto voor jou bij!  

Seizoenswerk? Geen probleem

We kunnen ons heel goed voorstellen dat je niet het hele jaar een auto nodig hebt. Het ene seizoen is immers het andere niet en dat is zeker in de horeca het geval. Als we kijken naar de kerstperiode, welke voor de deur staat, dan is de kans heel groot dat je veel meer aanvragen krijgt om te bezorgen. Mensen vinden het fijn om in hun eigen huis te genieten van jouw culinaire kunsten. Veel horecaondernemers schakelen in de écht drukke periodes een paar extra handen in. Waarom schakel je niet gelijk een nieuwe tijdelijk auto in? Jouw wagenpark kan al met één telefoontje naar Shortlease Noord worden uitgebreid. Zo kom jij niet voor vervelende verrassingen te staan en hoef je jouw gasten niet teleur te stellen. 

Met een auto van Shortlease Noord bepaal jij zelf de looptijd. Kies je ervoor om na een maand weer afscheid te nemen van je tijdelijke auto? Geen probleem! Al na een maand is jouw tijdelijke contract dagelijks opzegbaar. En bel je voor 10:00 uur ’s ochtends voor een tijdelijke auto? Dan ben je vaak in de middag al onderweg met je eerste bestelling. Snel schakelen, daar staat Shortlease Noord voor. 

Onbezorgd de weg op

Je maakt je ondernemer in de horeca al druk genoeg. Over je menukaart, je personeel, de coronamaatregelen. Noem het maar op. Daarom is het fijn om te weten dat je je over je auto totaal geen zorgen hoeft te maken. Wij denken van begin tot eind met je mee. Samen bekijken wij welke auto het beste bij jou en je organisatie past. Staat duurzaamheid bij jou voorop? Geen enkel probleem! Ook elektrische auto’s behoren tot ons aanbod. Zo draag je jouw steentje als ondernemer bij aan een beter klimaat. 

Wat er ook gebeurt, bij Shortlease Noord zit alles in het pakket. Van wegenbelasting tot aan verzekering. Dat laatste is toch wel handig, zeker als je veel gaat bezorgen. Een ongelukje zit immers in een klein hoekje. Bij Shortlease Noord kom je nooit voor verrassingen te staan. 

Ook regelen we vervangend vervoer mocht je tijdelijke autopech hebben of onderhoud nodig hebben, waar je ook bent. Dankzij onze 150 vestigingen ben jij altijd snel weer op weg. Daarom zijn wij dé snelweg naar jouw tijdelijke auto. 

Dit artikel is gesponsord door Shortlease Noord.