Van der Valk organiseert digitale spelletjesnacht voor hotelgasten

Van der Valk organiseert digitale spelletjesnacht voor hotelgasten

Van der Valk streeft ernaar om altijd in creatieve oplossingen te denken. Juist in deze bijzondere tijden waarin veel leuke evenementen en activiteiten wegvallen, biedt het familiebedrijf daarom een gezellig uitje voor alle leeftijden: De Spelletjesnacht.

Op 21 januari a.s. vindt de Quiznacht plaats. Hiervoor kunnen deelnemers een comfortabele hotelkamer boeken en zich opgeven voor de vermakelijke quiz vol hilarische filmfragmenten, prikkelende vragen en creatieve challenges. Op 22 januari vindt de Bingonacht plaats en zal de bingomaster goochelen met de ballen en getallen om de spelers een onvergetelijke avond te bezorgen.

Zo werkt het

De deelnemers kunnen met hun devices naar een speciale website surfen en hier deelnemen aan het spel van die dag. Voor de Quiznacht en Bingonacht wordt een speciale studio ingericht waar een ervaren host de spellen zal presenteren en begeleiden.

Iedereen speelt dus één van de twee avonden mee en neemt het op tegen de andere spelers uit alle deelnemende hotels. De Van der Valk hotels die meedoen aan nachten zijn: Hotel Amersfoort-A1, Hotel Hoorn, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Nuland-’s-Hertogenbosch, Hotel ’s-Hertogenbosch-Vught en Hotel Tiel.

Er wordt gespeeld om verschillende prijzen. Zo kunnen deelnemers bijvoorbeeld stedentrips in Nederland en vakanties naar het buitenland winnen.

Van alle gemakken voorzien

Dat mensen de avonden doorbrengen in hun hotelkamers en kunnen allerlei gerechten, snacks en drankjes bestellen. De Quiznacht en Bingonacht zullen dan ook volledig coronaproof zijn.