Nieuw Humphrey's restaurant op vakantiepark

Nieuw Humphrey's restaurant op vakantiepark

Een primeur voor restaurantketen Humphrey's van Rob Adriaanse. In april opent een eerste locatie op een vakantiepark. Naast een restaurant waar ze het driegangenmenu serveren voor een vaste prijs (€32,95) komt er ook een café met take away.

Eind april 2022 opent Rob Adriaanse zijn nieuwe restaurant & café aan de Maasplassen op recreatieoord Parc Maasresidence in Thorn. Het restaurant krijgt tevens een terras met uitzicht op de jachthaven. Zowel binnen als buiten telt de nieuwe Humphrey's ongeveer 200 stoelen.  Gasten kunnen er terecht voor een koffie met Limburgse vlaai, een ontbijtbuffet (8 tot 11), lunch of een uitgebreid diner.

Elfde restaurant van de keten

Het restaurant in Thorn wordt de elfde vestiging van Humphrey's, waarvan de zaken allemaal in eigen beheer zijn. De afgelopen twee coronajaren sloten de restaurants in Arnhem, Groningen en Leeuwarden. Dit om diverse redenen. In 2019 stond Humphrey's op nummer 59 in de Misset Horeca Top 100 van grootste bedrijven en merken in de branche.

Humphrey’s Café en Take away

Naast het nieuwe restaurant in Thorn komt een Humphrey's Café & Take away. Het café is dagelijks geopend van 12.00 tot 21.00 uur voor een ambachtelijke pizza, een ijsje of een snack, ter plekke op te eten of om mee te nemen. Het restaurant van 8.00 tot 22.30 uur. De werfcampagne voor personeelsleden is even geleden al gestart; er zullen minimaal 75 mensen nodig zijn.

Vakantiepark Thorn

Het park is gelegen in hartje Limburg en ligt op loopafstand van het bekende witte stadje Thorn. Een uitstekende plek voor wandelingen of fiets- en vaartochten. Daarnaast ligt het Designer Outlet Roermond op slechts 15 minuten rijden van het park.