De Beren opent filiaal in Doetinchem

De Beren opent filiaal in Doetinchem

Centraal gelegen aan het Simonsplein - in het voormalig pand van H&M - opent een splinternieuw De Beren restaurant. Samen met de hele familie gaan doorgewinterde horecamannen -én vader en zoon Rien en Nick Kaan dit nieuwe avontuur aan.

Rien Kaan kwam een aantal jaar geleden in aanraking met het De Beren-concept door zijn zoon, die werkte in restaurant De Beren in Gouda. Ze besloten samen het traject tot franchisenemer te doorlopen.

De opening is een aantal keer uitgesteld vanwege de coronamaatregelen, maar nu kan het eindelijk doorgang vinden. Franchisenemers Rien en Nick: 'Het was een spannende tijd, maar nu mogen we eindelijk onze gasten verwelkomen. De hele familie staat te popelen om aan de slag te gaan.'

De Beren in hartje Doetinchem

De Beren Doetinchem biedt plaats aan 170 gasten binnen en 70 gasten op het terras. De nieuwe zaak beschikt over een grote bar, luxe banken en comfortabele zitjes en een natuurlijke uitstraling door het gebruik van grote planten. De keuken is voorzien van een houtskoolgrill voor de bereiding van onder meer vlees-, vis- en vega(n) gerechten.

De Beren Doetinchem

Om de opening in te luiden is er een actie: elk 4e persoon eet gratis bij een Sharing Dinner-arrangement. De actie loopt de hele maand februari dit jaar. Daarnaast is het restaurant dagelijks geopend voor lunch, borrel en diner.