Horecagroothandel Chefs Culinar opent inspiratiecentrum

Horecagroothandel Chefs Culinar opent inspiratiecentrum

Chefs Culinar opent medio 2022 Chefs Inspiration in Nijmegen. Een nieuw interactief inspiratiecentrum waar klanten zich bevinden in de belevingswereld van eten en drinken. Een plek waar food, expertise en inspiratie samenkomen.

Na de opening van een nieuw pand waar het kantoor en magazijn in zijn gevestigd, opende Chefs Culinar het afgelopen jaar ook een eigen slagerij en visafdeling. Chefs Inspiration is dé kers op de taart. Een centrum van foodprofessionals voor de foodprofessional. Chefs Inspiration gaat mee in een snel ontwikkelende markt om de chef-kok, horecaondernemer én gastvrouw/-heer blijvend te inspireren.

Eerlijk verhaal

Het centrum geeft de foodprofessional een eerlijk inkijkje in Chefs Culinar. Klanten kunnen kennismaken met specialisten, de eigen merken, wijnen én verse producten. 'Wij willen het eerlijke verhaal vertellen over de afkomst van onze producten en dat laten wij dan ook graag zien', aldus Silke Boeijen, marketingmanager Chefs Culinar. 'Als versleverancier stimuleren en inspireren wij foodprofessionals graag over seizoensproducten en herkomst.'

Chefs Culinar

Chefs Culinar is totaalleverancier in vers, food, wijn/ gedistilleerd en non-food producten. Het Duitse moederbedrijf is uitgegroeid tot marktleider. Daarnaast is Chefs Culinar actief in Denemarken, Zweden, Polen en Oostenrijk. Sinds enkele jaren is de stap gezet richting de Nederlandse markt. Vanuit Nijmegen wordt geleverd aan klanten in de horeca, catering, leisure, zorg en het cafetariasegment.

Cafetariaformule Eetwinkel is een concept van Chefs Culinar.