Bedrijfsbeëindiging: complete inventaris Bob's Party Palace Uitgeest onder de hamer

Bedrijfsbeëindiging: complete inventaris Bob's Party Palace Uitgeest onder de hamer

De familie Martens stopt na bijna veertig jaar met Bobs Party & Events in Uitgeest. Het pand is verkocht aan een investeerder en de complete horeca-inventaris van Bob's Party Palace geveild via het online platform van BVA Auctions. Meebieden op de kavels kan tot 1 maart 2022, de veiling sluit om 18:00 uur.

Bob's Party Palace was in de jaren '90 en '00 een succesvol concept onder de naam Bob’s Saloon. Bussen vol bezoekers kwamen vanuit het hele land naar de discotheek aan de A9.

Bob’s Party & Events begon 40 jaar geleden als discotheek Turbo2000, een restaurant en bowlingbanen. Het groeide door de jaren heen uit tot groot horecabedrijf van ruim 5000 vierkante meter. Ooit gestart door ondernemer Bas Mertens, inmiddels overgenomen door zijn dochter Annet.

Maar aan dit party-imperium komt nu een eind. Na bijna veertig jaar stopt de familie Martens met het horecabedrijf in Uitgeest. Het pand is verkocht aan Tumbler Investments. Om deze reden wordt de volledige horeca- en keukeninventaris van Bob’s Party Palace online geveild bij BVA Auctions, in drie veilingen.

Audio- en lichtapparatuur en een originele jukebox

De eerste veiling is op dit moment geopend voor biedingen. Onder meer professionele audio- en lichtapparatuur, platenspelers en een nostalgische jukebox liggen onder de digitale hamer. Ook keukenapparatuur wordt geveild, zoals een combisteamer, ijsblokjesmachine, meerdere postmix machines en friteuses en meer.

Op de inrichting van de feestruimtes, zoals barkrukken, stoelen en diverse collectables, kan geboden worden. Binnenkort volgen de twee andere veilingen met inventaris van Bob’s Party Palace. Voor wie de kavels eerst wil zien: vrijdag 25 februari 2022 is van 09:00 tot 12:00 een kijkdag. Adres: Westerwerf 3, 1911 JA in Uitgeest.