Hotel van Oranje veilt inventaris wegens verbouwing

Hotel van Oranje veilt inventaris wegens verbouwing

Hotel van Oranje ondergaat een ingrijpende verbouwing. Om die reden wordt de inventaris van het hotel en ook de inventaris van de Restaurants van Oranje geveild via het online platform van BVA Auctions.

Een riant bed, klassieke meubels en een minibar binnen handbereik; dit gevoel van een luxe hotelovernachting kun je nu ook in je eigen huis creëren, want Hotel van Oranje in Noordwijk aan Zee veilt wegens een ingrijpende verbouwing alle inventaris.

Onder meer de art deco dressoirs met groen marmeren blad, een complete sauna en de klassieke messing trapleuningen met balustrade komen onder de digitale hamer.

Naast Hotel van Oranje worden ook de Restaurants van Oranje verbouwd, daarom wordt de complete restaurant- en keukeninventaris ook geveild bij BVA Auctions. Geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen bij deze online veiling. Onder meer een compleet koelcellenblok, een Boretti Majestuoso gas barbecue en een LaCimbali koffiemachine worden geveild.

Hotels van Oranje

Al eerder veilde BVA Auctions met groot succes de inboedel van het Beach Hotel, Restaurant Dutch, Grand Café ’t Elfde Gebod en de Bentley Bar, alle vier ook onderdeel van de Hotels van Oranje die compleet verbouwd worden.

Over de veiling

De online veiling van Hotel van Oranje is geopend voor biedingen. Op donderdag 17 maart 2022 sluit de veiling om 18:30 uur. De online veiling van de Restaurants van Oranje is ook geopend voor biedingen. Op woensdag 16 maart 2022 sluit de veiling om 18:30 uur. 

Op dinsdag 15 maart 2022 is er van 10:00 tot 14:00 een kijkdag. Adres: Koningin Wilhelmina Boulevard 20 en 24, 2202 GV in Noordwijk.