Kwalitaria wint twee Foodservice Awards

Kwalitaria wint twee Foodservice Awards
Pierre Wind en Joep Leemans.

Kwalitaria heeft tijdens de uitreiking van de Foodservice Awards twee awards in ontvangst mogen nemen.

Voor het derde jaar op rij werd de cafetariaformule verkozen tot 'Beste Snackbar' en voor het eerst ging ook de award voor 'Beste Warme maaltijdbezorging' mee naar huis. Daarmee laat de franchiseformule mede-genomineerden Febo en Domino’s Pizza achter zich. 'Een mooi compliment voor al onze ondernemers', aldus de formule.

'Een mooier compliment kunnen we onze 135 winkels niet geven', reageert algemeen directeur Joep Leemans, die de award namens Kwalitaria/FFC in ontvangst nam.

'De afgelopen periode is niet altijd makkelijk geweest, maar toch hebben ze telkens weer de schouders eronder gezet. Als dat dan beloond wordt met twee awards, dan kunnen wij alleen maar heel trots zijn op al onze ondernemers en medewerkers.'

'Deze uitreiking laat maar weer zien hoe belangrijk het is om te blijven focussen op kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. Daar werken we met z’n allen dan ook hard voor.'

Voor deze vierde editie van de Foodservice Awards werden 21.000 stemmen verzameld. Consumenten beoordeelden hun favoriete foodservice bedrijven, onderverdeeld in negen categorieën, op aspecten als prijs-kwaliteit, gastvrijheid en hygiëne. Chef-kok Pierre Wind maakte alle winnaars bekend tijdens een feestelijke lunch in restaurant Trammmhuys in Voorburg.