Herman den Blijker aangetrokken voor restaurant Thermen Barendrecht

Herman den Blijker gaat het nieuwe restaurant in Thermen Barendrecht begeleiden samen met zijn team van restaurant Goud. Thermen Barendrecht wordt momenteel gerenoveerd en wil in april de deuren heropenen.

Thermen Barendrecht onderscheidt zich naar eigen zeggen als wellnessresort in het hogere segment, gecombineerd met culinaire hoogstanden. 'Het resort is een waar luxeparadijs voor de ultieme wellness ervaring met gastronomische allure.'

Herman den Blijker en team Goud

In de keuken wordt gewerkt onder de supervisie van Herman den Blijker en zijn team van restaurant Goud.

Chefsfriends.nl meldt dat Herman den Blijker het culinaire concept bedacht, net als de menukaart. Daarnaast traint en begeleidt hij het personeel.

Het horecaconcept krijgt onder meer een oester- en sushibar, en een champagne en cocktaillounge.

Persoonlijk welkom heten

Iedere gast wordt persoonlijk welkom geheten. De incheck wordt op een persoonlijke manier gedaan door met de gasten plaats te nemen in de lounge en met een welkomstdrankje wordt het programma van die dag doorgenomen. Hierna kan de gast zich laten onderdompelen in alle luxe.

Live tafelbereidingen

In het restaurant worden alle gerechten aan tafel geserveerd, soms met live tafelbereidingen. De gast kan er ook voor kiezen plaats te nemen aan de Teppanyaki. De Teppanyaki-chef bereidt hier live vis-, vlees- en vegetarische gerechten en zorgt voor een culinaire ervaring op sterrenniveau.