RCE opent Stan in Maastricht

RCE opent Stan in Maastricht

Horecagroep Restaurant Company Europe heeft donderdag 24 maart de deuren geopend van Stan Maastricht.

Het restaurant ligt in The Student Hotel, midden in de stadwijk Het Sphinxkwartier.

Stan Maastricht is de vijfde locatie van deze horecaformule, voorheen Stan&Co genaamd. Eerder werden al vestigingen geopend in Arnhem, Den Haag, Utrecht en Zeist.

Stan Maastricht

Sandra van Halderen (CEO van RCE) vertelt: ‘We hebben er ontzettend naar uitgekeken om op deze te gekke locatie onze deuren te openen. Het is onze eerste vestiging in Maastricht en we kunnen niet wachten om ook de gasten in deze gastronomische stad te leren kennen.’

Berlijn in Maastricht

Iedere Stan locatie is een hoofdstuk uit het reisverhaal van Stan. In Maastricht wordt de gast meegenomen op zijn reis naar Berlijn. 'Iets wat je onder andere ervaart door de hippe vibe van het restaurant én de vegan pretzel bratwurst die als special op de menukaart staat', vertelt het team van Stan.

Niet strak en gestyled

Net als in Berlijn is ook Stan Maastricht niet strak en gestyled en is er volop ruimte voor ontdekking. Wie rondkijkt ziet leuke details zoals zijn reisschatten en de neonverlichte ‘Wunderbar’ bar waaraan je mocktails en cocktails kunt drinken, als dikke knipoog naar deze bruisende stad.

Rebranding Stan

Eind 2021 onderging Stan een uitgebreide rebranding. Op de vernieuwde menukaart vind je veel verrassende shared dining gerechten waarvoor Stan zijn inspiratie haalde tijdens zijn vele reizen over de wereld.

Duurzame keuzes

Daarnaast speelt het maken van bewuste duurzame, bewuste keuzes een grote rol. Zo staan er ook veel smaakvolle plant-based gerechten op de menukaart. Gasten zijn bij Stan welkom voor een gezond ontbijt of voor de lunch. In de avond is Stan geopend voor diner, muziek en dans.