Bakker Bart: volledige focus op horeca

Bakker Bart: volledige focus op horeca

De vernieuwde Bakker Bart in Leeuwarden gaat zich volledig richten op horeca en bezorgen. De vestiging is gerenoveerd en voorzien van een aantal nieuwe snufjes. De keten heeft ruim 135 vestigingen in Nederland.

Bakker Bart Leeuwarden aan de Wirdumerdijk is eind april heropend. Het bedrijf heeft de nieuwste Bakker Bart uitstraling met vernieuwde winkelcommunicatie.

Digitale menuschermen

De winkel is ingericht volgens de laatste formuleontwikkelingen zoals digitale menuschermen en nieuwe presentatiemeubels.

Een eyecatcher is de muurtekening van Lex van Elten, waarop de skyline van Leeuwarden te bewonderen is. Het eindresultaat is een coproductie tussen Bart’s Retail en Bakker Bart-ondernemer Douwe Mulder.

Douwe Mulder is al enige tijd franchisenemer van Bakker Bart in Leeuwarden, waarmee hij eveneens actief is de bezorgmarkt in Leeuwarden (Bakkerbart.nl). Met zijn vernieuwde Bakker Bart zet Douwe een mooie volgende stap met zijn onderneming.

Bakker Bart stamt uit 1977

Bart’s Retail, gevestigd in Utrecht en onderdeel van Vital Food Group, is de franchisegever van Bakker Bart.

Bart’s Retail opende in 1977 de eerste Bakker Bart in Nijmegen en groeide in de afgelopen jaren door naar meer dan 135 winkels, die verspreid zijn over het hele land.

Broodjes gebakken op locatie

Bakker Bart-winkels hebben als uniek kenmerk dat er gebruik wordt gemaakt van vers deeg waarmee dagelijks verse broodproducten worden bereid in de winkel zelf. Bij Bakker Bart koop je broodproducten voor thuis maar kun je ook terecht voor een lekker ontbijt, koffie met iets lekkers, een heerlijke lunch of verse warme snack.