Restaurant De Kamer in Heiloo stopt: inboedel geveild

Restaurant De Kamer in Heiloo opende in 2018 haar deuren, maar doet ze nu definitief dicht. De complete horeca- en restaurantinventaris wordt nu geveild via het online platform van BVA Auctions.
Delen:

Onder meer de complete bar, meubilair van het merk Satelliet, La Marzocco espressomachines en kunst van Ron Moret verschijnen onder de digitale hamer. Meebieden kan tot 25 mei 2022, de veiling sluit om 19:00 uur.

Sluiting restaurant

Veel gasten reageren dan ook teleurgesteld als de eigenaar van De Kamer begin dit jaar bekendmaakte de deuren te sluiten. De reden van de sluiting is niet bekend. ‘Helaas is voor De Kamer het einde in zicht en zullen we vanaf 1 februari onze deuren sluiten. Natuurlijk vinden wij dit erg jammer, maar waar een deur dicht gaat, gaat een andere deur open. Er zullen ons dus zeker nieuwe uitdagingen te wachten staan. Het personeel zal de krachten bundelen en de werkzaamheden voortzetten in onze andere mooie zaak in Alkmaar, 1480Foodbar’, schreven de eigenaren eerder op social media.

Onder meer een kolossale octopus van kunstenaar Ron Moret in de nok van het restaurant gaat onder de digitale veilinghamer. Net als het interieur van bekende merken als Satelliet, Zensa en Vincent Sheppard.

Over de veiling

De online veiling van de inventaris van restaurant De Kamer in Heiloo is op dit moment geopend voor biedingen. Op woensdag 25 mei 2022 sluit de veiling om 19:00 uur. Klik hier voor meer informatie over deze veiling.

Op maandag 23 mei 2022 is er van 10:00 tot 12:00 een kijkdag. Adres: Kennemerstraatweg 103, 1851 BC in Heiloo.