Wie maakt de nieuwe Burger & Grill sauce voor 2023?

Wie maakt de nieuwe Burger & Grill sauce voor 2023?

In 2014 speelde Remia Professioneel met de introductie van de Burger & Grill sauzen in op de hamburgertrend, die op dat moment overwaaide vanuit New York en Londen. Voor 2023 gaat Remia op zoek naar een nieuwe Burger & Grill sauce.

Met de Smokey BBQ sauce, Smokey Hot Cocktail sauce, American Garlic sauce en Burger Relish legde Remia in 2014 de basis voor een serie sauzen, waarmee je je burgers als ondernemer naar een hoger plan tilt.

7 smaakmakers

Anno 2022 bestaat de Burger & Grill serie, na uitbreiding met de Creamy Bacon Style, Smokey BBQ Honey en Smokey BBQ Beer sauce, uit 7 smaakmakers. Tevens is er een verbredingsslag gemaakt als het gaat om toepassingsmogelijkheden. Van burgers en hotdogs, tot het aflakken van spareribs, het aanmaken van pulled meat en het aftoppen van vlees-, vis en vegagerechten.

Voor 2023 gaat Remia op zoek naar een nieuwe Burger & Grill sauce. Een vernieuwende saus, die breed toepasbaar is en in potentie een grote smaak kan worden binnen de Burger & Grill sauzen serie.

Ben jij een foodprofessional en heb jij een fantastische sausreceptuur die voldoet aan onderstaande volgende criteria, schrijf je dan in.

  • Vernieuwend ten opzichte van de huidige serie sauzen: Black Jack Smokey BBQ sauce, Tucker Joe Burger Relish, Blazing Luke Smokey Hot Cocktail sauce, Wild Bill American Garlic sauce, Rolling Ross Creamy Bacon Style sauce, Brewing Brad BBQ Beer sauce en Sweet Dalton Smokey BBQ Honey sauce en de voormalig Grilled Sweet Pepper sauce.
  • Geschikt voor DKW, dus geen koelverse saus
  • Vegetarisch
  • Kostprijs in de lijn met de andere Burger & Grill sauzen

Prijzen

De hoofdprijs is een geldbedrag van €1500, de 2e prijswinnaar krijgt €750 en de 3e prijswinnaar €375. Remia gaat ook samen met de winnaar en de productontwikkelaars kijken of deze saus daadwerkelijk in productie genomen kan worden voor introductie in 2023, waarbij de bedenker de eerste 3 jaar een vast bedrag per verkochte tube ontvangt.

Data

De inschrijving loopt t/m zondag 31 juli. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal er een voorselectie gehouden worden.

De grote finale is op maandag 19 september tijdens Gastvrij Rotterdam (onder voorbehoud).