Nieuwe Salsa Shop met 30 zitplaatsen

Nieuwe Salsa Shop met 30 zitplaatsen

Salsa Shop heeft een nieuwe locatie aan de Zuidas in Amsterdam. De zaak door de formule 'flagshipstore' genoemd, meet 125 vierkante meter en zit aan de Claude de Buyslaan 273.

Met inmiddels 12 vestigingen en twee nieuwe in de pijpleiding wordt Salsa Shop zo langzamerhand een grote speler in vers Mexicaans eten in Nederland.

Nog twee nieuwe locaties in Amsterdam

Nog dit jaar openen ook in de Javastraat en in Amsterdam-Noord vestigingen van de Salsa Shop.

‘Onze best lopende locatie is tot nu toe de Salsa Shop aan het Zuidplein, bij de Zuidas’, zegt oprichter Louis Wesseling. Deze locatie opende al in 2018. We merkten echter dat veel mensen die aan de andere kant van het spoor werkten (ABN-kant), de locatie te ver vonden lopen. Vandaar dat we nu ook voor de mensen aan de zuidkant een locatie hebben geopend', aldus Wesseling.

12 x Salsa Shop

Salsa Shop is het best vertegenwoordigd in Amsterdam, met nu zeven locaties. De overige vijf vestigingen bevinden zich in Groningen, Utrecht, Leiden, Rotterdam en Den Haag.

30 zitplaatsen

De nieuwe vestiging aan de Zuidas in Amsterdam is ruim met 125 m2 en een hoogte van 8 meter. Binnen is er genoeg plek voor 30 mensen. De nieuwe locatie is vanaf 12 juli elke dag geopend voor publiek vanaf 11.00 uur tot 23.00 uur.

Tijdens de openingsweek van de nieuwe Salsa Shop Amsterdam zal er ook elke dag een dj draaien. Het is de 12e locatie die opent en alweer de 2e locatie die dit jaar opent. Eerder werd er dit jaar een nieuwe locatie in de Bijlmer geopend.