De Kuyper voor vierde jaar op rij 'Liqueur Producer of the Year'

De Kuyper voor vierde jaar op rij 'Liqueur Producer of the Year'

De Kuyper is tijdens de International Spirits Challenge voor de vierde keer op rij bekroond met de award voor Liqueur Producer of the Year.

Daarnaast viel een belangrijk deel van het premium likeuren portfolio van De Kuyper in de prijzen tijdens de Tasting Awards.

Het merk Mandarine Napoléon, met een lange historie sinds 1892, scoorde wederom hoge ogen en ontving dubbel goud dankzij de smaakcombinatie van mandarijn en cognac. Heering, de eerste kersenlikeur, ging net als Acqua Bianca en MUYU Jasmine Verte naar huis met een gouden medaille.

Verder ontving De Kuyper 15 medailles waaronder goud voor Triple Sec, Pineapple en Grapefruit.

Inzendingen uit ruim 70 landen

De winnaars van de ISC Tasting Awards worden vastgesteld door middel van een uitgebreid beoordelingsproces. Een panel van meer dan 75 professionals uit de industrie nemen deel aan blinde proeverijen gedurende 23 dagen. De 27e editie had duizenden inzendingen uit meer dan 70 landen.

'Het feit dat we voor het vierde achtereenvolgende jaar zijn uitgeroepen tot Liqueur Producer of the Year maakt ons erg trots. Ons succes in de ISC-competitie van dit jaar is een sterk bewijs dat we op de goede weg zitten richting onze visie', aldus Godelief van Erve, global marketing director bij De Kuyper.