Restaurant Boathouse in Almere stopt: complete inventaris geveild

Restaurant Boathouse in Almere stopt: complete inventaris geveild
Interieur BoatHouse Almere vernieuwd.

Na 15 jaar sluit Restaurant Boathouse in Almere de deuren definitief. De complete horeca- en restaurantinventaris wordt geveild via het online platform van BVA Auctions.

Restaurant Boathouse was 15 jaar lang een van de hotspots in Almere voor events, recepties, borrels, bruiloften en diners. Nu is Restaurant BoatHouse gesloten.  De zaak - van Debuut - gaat verder als een Loetje van Restaurant Company Europe.

Restaurant Boathouse gesloten

De esthetische en robuuste inrichting van het restaurant is en was een eyecatcher. Het restaurant heeft in 2018 nog een complete metamorfose gehad. Nu wordt het interieur online geveild via het online platform van BVA Auctions.

Het meubilair van Boathouse Almere, veelal van het merk Satelliet, de verlichting, de decoraties en het servies worden allemaal in de veiling aangeboden.

Naast het interieur gaat ook de complete bar, keukenapparatuur, een rotisserie (kipgrill), een vacumeermachine, een ice crusher, een Astoria Gloria espressomachine en een Rational combisteamer onder de hamer.

Over de veiling

De online veiling van de inventaris van Boathouse Almere is op dit moment geopend voor biedingen. Op woensdag 24 augustus 2022 sluit de veiling om 18.00 uur. Op dinsdag 23 augustus 2022 is er van 10.00 tot 12.00 een kijkdag op Noorderplassenweg 150, 1316 VV in Almere.