24H Chefs: 24 topchefs koken 24 uur lang voor goed doel

24H Chefs: 24 topchefs koken 24 uur lang voor goed doel
24H Chefs tijdens de editie van 2019

Tjitze van der Dam en Godfried van der Lugt van Gault&Millau Nederland organiseren de vierde editie van 24H Chefs. 24 uur chefs koken dan 24 uur lang voor het goede doel.

Van zondagmiddag 25 september 12:00 uur tot maandagmiddag 26 september 12:00 uur zullen 24 topchefs uit heel Nederland zich belangeloos inzetten tijdens het event 24H Chefs.

De locatie waar deze 24 uurs kookmarathon wordt gehouden is het Grand Hotel Karel V in Utrecht.

Goed doel

Alle opbrengsten die in 24 uur worden opgehaald gaan rechtstreeks naar het Prinses Maxima Centrum in Utrecht. Hier worden kinderen met kanker behandeld. Specialistische zorg en -research komen hier bij elkaar, met maar één missie: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.

Gault&Millau markt

Op zondagmiddag 25 september van 12:00 uur tot 18:00 uur zal er in de binnentuin van Grand Hotel Karel V een Gastromarkt plaatsvinden. Diverse lokale leveranciers en chefs zullen hier met heerlijke producten zoals kazen, wijnen, charcuterie en heerlijke hapjes staan om alle gasten die de tuin in lopen te verwennen.

Veiling

Begin september zal er zoals elk jaar ook weer een online veiling plaatsvinden met diverse unieke kavels! Zo kan bijvoorbeeld worden geboden op een thuisdiner van chef Tjitze van der Dam die samen met illusionist David Nathan een show bij gasten thuis geeft.