Perfect Serve Barshow weer terug in Amsterdam

Perfect Serve Barshow weer terug in Amsterdam

Voor de achtste maal is Westerpark Amsterdam het podium voor Perfect Serve Barshow Amsterdam. Op dinsdag 6 en woensdag 7 September van 12.00 tot 19.00 uur.

De Perfect Serve Barshow biedt meer dan 2100 vierkante meter gevuld met inspiratie. Van masterclasses tot cocktail competities, van glaswerk tot cocktail tools en van dranken van over de hele wereld.

Met een bijzondere aandacht dit jaar voor het alcoholvrije alternatief. Een categorie die een geweldige groei heeft laten zien de laatste jaren.

Sinds haar ontstaan in 2013 wil de Perfect Serve Barshow Amsterdam de drankenwereld naar een hoger niveau te tillen. Dit onder meer door educatie, inspiratie en netwerken. Het wordt georganiseerd door Timo Janse en Tess Posthumus.

Perfect Serve Barshow Amsterdam 2022 heeft 14 verschillende seminars met sprekers van over de hele wereld, en 4 cocktail competities. Meer dan 3500 bezoekers worden verwacht over de twee dagen. 

Wedstrijden op Perfect Serve Barshow

Onder andere het NBC Nationale Kampioenschap zal gehouden worden op Perfect Serve, het officiële Nederlandse Bartend Kampioenschap, net als de Battle of the Brand Ambassador, waar vertegenwoordigers van dranken merken strijden om de titel. Tevens zal de Nix & Nix Dutch Non Alcoholic Spirits Award worden gehouden op PSBA, volledig in lijn met het thema.

Janse 'Het is geweldig een licht te kunnen schijnen op de groeiende categorie van alcohol vrije dranken. Niet alleen heeft de productie en kwaliteit de laatst tijd een enorme vlucht genomen, ook de consument is zich steeds bewuster aan het worden van de alcohol in name, en deze producten vullen dat perfect aan.'

Perfect Serve Barshow

Posthumus 'Verwacht een hoop lanceringen van nieuwe producten in allerlei categorieën, nu dat de horeca zich aan het herstellen is na COVID. De energie zal elektrisch zijn nu de dranken wereld bestaande relaties weer kan zien, en nieuwe relaties kan ontmoeten.'