Inschrijving nieuwe Lekkerste Wedstrijden van start

Inschrijving nieuwe Lekkerste Wedstrijden van start

De inschrijving voor de Lekkerste Wedstrijden 2023 op de Horecava is geopend. Met deze keer een nieuwe naam en nieuwe wedstrijden.

De organisatie presenteert de nieuwe opzet van de Lekkerste Wedstrijden 2023 na twee jaar coronaperikelen tijdens de aankomende Horecava.

Stichting de Lekkerste Wedstrijden organiseert in januari 2023 acht wedstrijden op de Horecava. De inschrijving hiervoor is gestart. Tijdens de vierdaagse beurs in RAI Amsterdam vinden twee wedstrijden per dag plaats. De organisatie wil elke categorie op die manier extra ruimte geven.

Nederlands Kampioenschap

Daarnaast heeft het evenement een nieuwe naam. Kandidaten die zich inschrijven, doen vanaf nu mee aan het Nederlands Kampioenschap. Zo wil de organisatie het evenement en de deelnemers het aanzien geven dat ze verdienen.

Lekkerste Broodje en Vegan Burger

Het Lekkerste Broodje, in 2023 het NK Lekkerste Broodje, wordt voor de 38e keer georganiseerd en is de oudste en langstlopende wedstrijd. Het NK Lekkerste Burger, ook een vertrouwde wedstrijd, krijgt in 2023 gezelschap van het NK Lekkerste Vegan Burger.

Ook nieuw: er komt een Italiaanse dag met pizza's en pasta's. Het NK Pizza bakken wordt georganiseerd door Pizza Profs in samenwerking met Stichting de Lekkerste Wedstrijden.

De 8 wedstrijden van 2023

  • NK Lekkerste Broodje
  • NK Lekkerste Burger
  • NK Lekkerste Vegan Burger
  • NK Loaded Fries
  • NK Pizza bakken
  • NK Lekkerste Pasta
  • Lekkerste Pannenkoek
  • Lekker Anders

Inschrijven voor 2023

Deelnemers kunnen zich vanaf nu inschrijven. Het Nederlands Kampioenschap (voorheen de Lekkerste Wedstrijden) vindt plaats tijdens de Horecava 2023, van maandag 9 tot en met donderdag 12 januari 2023 in RAI Amsterdam.

Het Nederlands Kampioenschap wordt mede mogelijk gemaakt door Hanos, Carl Siegert, Qbtec, Koninklijke Horeca Nederland, ROC Mondriaan, Remia, Salomon Foodworld, SVO vakopleiding food, Sier, Rational, Chaud Devant, Next2Food en Pizza Profs.