Eigenaren 't Vosje verhuizen Groote Wielen en starten nieuwe zaken

Eigenaren 't Vosje verhuizen Groote Wielen en starten nieuwe zaken
Peter Vos (l) en Roy van Veghel.

Eigenaren Peter Vos, Roy van Veghel en Davy Vos van 't Vosje openen drie ondernemingen in het nieuw te realiseren winkelcentrum Groote Wielen in Rosmalen. 'We verhuizen met Eetpaleis 't Vosje Groote Wielen en openen daarnaast een restaurant en een ijssalon', laat Van Veghel weten aan Misset Horeca.

’t Vosje heeft twee locaties in Rosmalen, één aan de Raadhuisstraat en één aan de Groote Wielen. ‘Die laatste is een tijdelijke locatie en daarvan stond de verhuizing gepland’, vertelt Van Veghel. ‘Op dit moment zitten we op een tijdelijke locatie met nog wat andere winkels. Deze verdwijnen, maar we willen open blijven tot we aan de gang kunnen op de nieuwe locatie.’

‘Kans die we niet konden laten schieten’

‘Tijdens de gesprekken met de projectontwikkelaar van Centrumplan Groote Wielen kregen we de vraag of we interesse hadden in de exploitatie van een restaurant en een ijssalon’, vervolgt Van Veghel. ‘De ambitie om iets toe te voegen, hadden we altijd al en daardoor was dit feitelijk een kans die we niet konden laten schieten.’

IJssalon en restaurant

Van Veghel en Peter Vos worden de gezichten van het eetpaleis, dat komende zomer de deuren moet openen op de nieuwe locatie. ‘Peter en zijn zoon gaan zich richten op het restaurant en de ijssalon, waarvan de opening gepland staat in het eerste kwartaal van 2024.’

Over de exacte invulling van het restaurantconcept wordt nog gesproken, maar Van Veghel laat weten dat de ideeën op dit moment te maken hebben met shared dining.

Huiskamer

‘Het restaurant en de ijssalon liggen naast elkaar en aan het water. Onze ambitie is om er de huiskamer van het winkelcentrum en de wijk van te maken. Groote Wielen is volop in ontwikkeling en gaat in de toekomst plaats bieden aan zo’n 15.000 tot 18.000 bewoners.

Locatie Raadhuisstraat ’t Vosje Raadhuisstraat werd in 2019 grootscheeps verbouwd, in het jaar dat de zaak het 50-jarig bestaan vierde. Een jaar eerder kreeg die vestiging een nieuwe keuken.

Beide ondernemingen scoorden jarenlang goed in de Cafetaria Top 100.