The Dylan opent verborgen chef's table até als opvolger van Kit at 384

The Dylan opent verborgen chef's table até als opvolger van Kit at 384
Chef Filip Hanlo van até in The Dylan

The Dylan Amsterdam opent vanaf 1 maart até, in samenwerking met de Nederlands-Mexicaanse chef Filip Hanlo de opvolger van Kit at 384. Até bevindt zich in een verborgen ruimte van het hotel en voert een menu met Franse, Japanse en Mexicaanse invloeden.

Restaurant até is een chef's table concept in een verborgen ruimte achter een enorme spiegel in de lobby van The Dylan Amsterdam. Op die plek was eerder 'Kit at 384' een succes. Dat geheime restaurant van ‘Kit’ (Kitsanin Thanyakulsajja) opende in 2019. Kit bereidde op zijn studentenkamer sushi op hoog niveau. Toenmalig chef van Vinkeles* Dennis Kuiper vroeg hem dat in het hotel te komen doen. Kit at 384 zat zo'n anderhalf jaar in het hotel. Daarna opende Kit in 2020 zijn eigen sushirestaurant Undercover in Amsterdam. 

Restaurant até

Met até is nu een opvolger gevonden. Het chef's table restaurant biedt plek biedt aan 6 gasten. Até is een hommage aan Franse finesse, Japanse umami en exotische Mexicaanse aciditeit. Chef Filip Hanlo laat gasten kennismaken met invloeden van de meest geprezen keukens, aan de hand van intrigerende verhalen en zijn reiservaringen. 

Chef Filip Hanlo
Chef Filip Hanlo

Filip Hanlo (26), zoon van een Nederlandse vader en Mexicaanse moeder, groeide op in een horecafamilie in de Mexicaanse regio Yucatán. Hanlo studeerde aan Institut Bocuse en deed ervaring op in gerenommeerde restaurants. Onder meer Noma***, Chez Panisse, Azure 45*, Restaurant Cheval Blanc*** and Le Grand Restaurant**. 

Restaurant até is geopend van woensdag tot en met zaterdag, en serveert een 8-gangen menu à €175 per persoon.