Nieuw management voor The Dylan, Bornmann krijgt andere rol bij het hotel

Nieuw management voor The Dylan, Bornmann krijgt andere rol bij het hotel

Hotel The Dylan heeft een nieuwe hotel manager en een nieuwe director of operations. Beide functies worden bekleed door mannen die al lang bij het hotel werken. Zij volgen Roel Ruijs en René Bornmann op.

Sam Hilkens is gestart als director of operations, en Robbert van Rijsbergen als hotel manager voor The Dylan Amsterdam. Beide werken al geruime tijd voor het hotel en treden nu toe als nieuw management van hotel The Dylan.

Hilkens (1989) werkt al zo’n 14 jaar voor The Dylan waar hij ooit als stagiair startte, en doorgroeide naar F&B Manager. Van Rijsbergen (1987), werkt sinds 2017 voor The Dylan als Director of Sales & Marketing en daarvoor onder andere voor luxe reisconsortium Virtuoso in Zuid Amerika en het Amstel Hotel in Amsterdam.  Beide studeerden aan de Hoge Hotelschool Den Haag.

Ruijs en Bornmann  

Voormalig director of operations Roel Ruijs is gestart als hotel manager voor het in 2022 verworven Amsterdam Hotel Wiechmann. General manager René Bornmann blijft betrokken bij The Dylan als Director Dylan Hotel Group en gaat zich bezighouden met plannen van de bredere organisatie.

Bornmann was bijna 20 jaar general manager van The Dylan. Het hotel opende in 1999 als hotel Blakes. In 2004 werd het heropend als The Dylan, een jaar later kwam Bornmann over van Amstel Hotel. En nu, ruim 19 jaar later, verlaat hij zijn post als general manager om zich als Director Dylan Hotel Group met meer dan alleen dit hotel bezig te gaan houden.

Over The Dylan 

The Dylan Amsterdam is aangesloten bij The Leading Hotels of the World. Het hotel heeft 40 kamers en suites, stuk voor stuk individueel ontworpen in vier verschillende interieurstijlen. 

Restaurant Vinkeles is sinds vorig bekroond met twee Michelinsterren en biedt een verrassende, eigentijdse en verfijnde interpretatie van de Franse keuken onder leiding van Executive Chef Jurgen van der Zalm en Maître-Sommelier Natasja Noorlander. 

Het restaurant bevindt zich in een 18e-eeuwse bakkerij, omringd door oude ovens die in het verleden hebben gediend voor het bakken van broden voor het Ouderen & Armen Kantoor. 

In 2016 opende The Dylan Amsterdam Bar Brasserie Occo, en in 2023 het bijzondere Chef's Table concept - en kleinste fine dining restaurant van Amsterdam- até.