Sam Hilkens nieuwe hotelmanager The Dylan Amsterdam

Sam Hilkens nieuwe hotelmanager The Dylan Amsterdam

The Dylan Amsterdam heeft Sam Hilkens als hotelmanager benoemd. Hilkens volgt daarmee Robbert van Rijsbergen op.

Sam Hilkens (1989) begon in 2009 zijn carrière bij het luxe boutique hotel aan de Keizersgracht en groeide sindsdien door in diverse functies binnen de organisatie. In 2019 werd hij benoemd tot f&b-manager, waarbij hij de volledige operatie van de restaurants en evenementen aanstuurde.

De afgelopen twee jaar was hij actief als director of operations, met een uitgebreidere verantwoordelijkheid voor onder meer front office, housekeeping en de algemene operationele ontwikkeling van het hotel. Met zijn benoeming tot hotelmanager zet hij sinds november een volgende stap in zijn loopbaan binnen The Dylan.

Sam Hilkens

'Ik ben trots om deze rol binnen The Dylan op mij te nemen,' aldus Hilkens. 'Met hetzelfde gepassioneerde en toegewijde team werken we gedreven om onze kenmerkende authentieke gastbeleving verder te versterken'.

Deze wijziging maakt onderdeel uit van verdere ontwikkelingen binnen het management van The Dylan Amsterdam. Max Dijkema vervult sinds augustus 2025 de rol van director of sales & marketing. Daarnaast is Renee Holten benoemd tot Rooms Division Manager.

Voormalig hotelmanager Robbert van Rijsbergen vervult een nieuwe rol als general manager binnen twee andere hotels van dezelfde eigenaar. René Bornmann, jarenlang general manager van The Dylan en nu director of The Dylan Hotel Group, blijft actief betrokken bij de leiding van het hotel.

The Dylan 

The Dylan Amsterdam is aangesloten bij The Leading Hotels of the World. Het hotel heeft 40 kamers en suites, stuk voor stuk individueel ontworpen in vier verschillende interieurstijlen. 

Restaurant Vinkeles is bekroond met twee Michelinsterren. Het restaurant bevindt zich in een 18e-eeuwse bakkerij, omringd door oude ovens die in het verleden hebben gediend voor het bakken van broden voor het Ouderen & Armen Kantoor. 

In 2016 opende The Dylan Amsterdam Bar Brasserie Occo, en in 2023 het bijzondere Chef's Table concept - en kleinste fine dining restaurant van Amsterdam- até met chef Filip Hanlo.

Bekijk deze collectie

Medewerker in dienst

Verschillende aspecten spelen een rol als het gaat om medewerkers die aan het werk zijn. In deze collectie staan tips & tricks voor horecaondernemers als het gaat om het behouden en opleiden van medewerkers, samenwerken, inroosteren en ziekte. Ook delen ondernemers hun praktijkvoorbeelden.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.