Nieuwe chef-kok bij Brass Boer Thuis

Nieuwe chef-kok bij Brass Boer Thuis

Brass Boer Thuis krijgt per augustus een nieuwe chef-kok. Lars Aukema draagt het stokje over aan Bart Pasveer.

Bart komt ook uit de Librije-school en is al jaren de tweede man naast Lars die binnenkort een nieuw avontuur aan gaat. Bart wordt samen met maître Stefan de Wilde verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij Brass Boer Thuis.

Lars Aukema was sinds 2013 werkzaam bij De Librije restaurants. Aukema werd in 2017 elfde in de wereldfinale van Bocuse 'd Or in het team van Jan Smink en Sander Verhaaf.  ‘Ik heb altijd met veel plezier bij De Librije en Brass Boer Thuis gewerkt. Door de jaren heen heb ik veel geleerd, maar voor mij is het tijd om een nieuwe weg in te slaan en voor mijzelf te beginnen. Samen met Lisa, die sinds 2016 bij De Librije restaurants werkte, kijk ik er naar uit om ons eigen restaurant te beginnen’.

Jonnie en Thérèse Boer: ‘We hebben altijd een geweldige samenwerking gehad en zijn erg dankbaar voor de inzet van Lars en Lisa voor onze restaurants. We weten zeker dat ze een fantastisch restaurant neer gaan zetten’.