McDonald's introduceert nieuwe burger voor de feestmaanden

McDonald's introduceert nieuwe burger voor de feestmaanden

McDonald's en Old Amsterdam bundelen hun krachten tijdens de feestmaanden. Tot en met 8 januari 2024 staat de (Veggie) Homestyle Crispy Chicken met Old Amsterdam op de kaart.

De burger bestaat uit karakteristieke Old Amsterdam kaas, zoete Cherry-Onion saus, gefrituurde uitjes en pittige rucola. 'Bij McDonald’s zijn we trots op weer een nieuwe samenwerking met Old Amsterdam, een typisch en karakteristiek Nederlands merk', vertelt Stijn Mentrop, CMO bij McDonald’s Nederland.

'We zijn immers Nederlandser dan je denkt: we bestaan al 52 jaar in Nederland en al onze Nederlandse franchisenemers zijn lokale ondernemers. Voor onze eindejaarsburger zijn we altijd op zoek naar de perfecte combinatie van lekkere smaken en betaalbare luxe. Samen met Old Amsterdam hebben we deze combinatie wederom gevonden, die vast en zeker in de smaak valt in ons kaasland.'

De Homestyle Crispy Chicken met Old Amsterdam is verkrijgbaar met een kipburger of met een veggie Valess burger. Ook de Mini Apple Pies (4 en 8 stuks) zijn weer terug tijdens de feestmaanden.